Consiliul Administrație al ”UniAgroProtect” a acceptat demisia lui Alexandru Slusari! Cine este noul președinte al asociației

49

Consiliul de administrație al Asociației republicane a producătorilor agricoli „UniAgroProtect” a acceptat cererea de demisie a președintelui organizației, Alexandru Slusari. Decizia a fost luată pe 10 martie, în cadrul unei ședințe. 

Astfel, membrii Consiliului au votat unanim și l-au ales în calitate de nou președinte al asociației pe Valeriu Mironescu, care a mai deținut anterior funcția de director al unei asociații agricole. Pe timpul guvernului condus de Vasile Tarlev, acesta a deținut funcția de director al Agenţiei agroindustriale „Moldova-Vin”, până în 2008, când a fost numit în funcția de director al Agenției Agricole pentru Supraveghere Sanitară și Control Semincer.

Realitatea.md amintește că Alexandru Slusari a depus cererea de demisie în luna noiembrie a anului trecut, asta după ce prima cerere, depusă în luna martie 2016, i-a fost respinsă după două ore de dezbateri în cadrul şedinţei asociaţiei. El a anunțaț anterior că decizia de a-şi da demisia a fost provocată de presiunile indirecte la care a fost supus după învestirea Guvernului Filip.

Comments

comments