Partidul Nostru: „Orașul Bălți are de furcă cu un atac raider”

31

Partidul Nostru (PN) consideră că este organizată o tentativă de atac raider asupra orașului Bălți. Despre reprezentanții formațiunii au anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, informează CURENTUL.

Ex-candidatul PN la funcția de Președinte al RM, Dumitru Ciubașenco, a declarat că este organizat un atentat de acaparare a unui oraș întreg, prin metode ilegale.

„Pînă la venirea noii administrații, mun. Bălți deja era acaparat prin diferite forme. PN și Renato Usatîi și-au primit mandatul din partea cetățenilor, și-au asumat să realizeze un program pe durata mandatului. Totuși, cei care au furat orașul și l-au ținut sub control pe parcursul anilor trecuți, nu le place, ei își doresc să-și ia revanșa”, a precizat el.

Totodată, Ciubașenco a menționat că, dacă să analizezi politic, atunci mun. Bălți are de furcă cu un atac raider.

„Noi am descoperit încălcări grave, spălări de bani, ne-am adresat în instanțe, însă fără rezultat. Grupurile criminale, care a fost la putere ani precedenți, acum ar trebui să fie urmărite de organele de drept, dar acest lucru nu se face. Ei încearcă să încurce noii conduceri a orașului să-și implementeze programul și mai mult vin cu acuzații asupra noastră”, a conchis Ciubașenco.

Comments

comments