Transferat din psihiatrie înapoi în izolator! Tânărul învinuit de omorul minorei de la Strășeni ar fi avut discernământ în momentul crimei

65

Minorul de 17 ani, suspectat de omorul adolescentei din Strășeni. ar fi avut discernământ în momentul în care a avut loc crima. Cel puțin aceasta arată rezultatele preliminare ale expertizei psihiatrice.

Potrivit sefului Procuraturii Strășeni, Alexadru Rață, astăzi, minorul a fost transportat de la Spitalul de Psihiatrie, acolo unde a stat internat 30 de zile, înapoi la Penitenciarul nr. 13 din capitală. Oamenii legii au anunțată că dosarul este aproape gata de a fi pus pe masa judecătorilor.

În următoarele două săptămâni, autoritățile vor avea deja rezultatele finale ale expertizei psihiatrice în cazul suspectului. Totodată, în cazul celorlalți trei tineri suspectați de omorul de la Strășeni, expertiza psihiatrică a durat doar o singură zi.

Realitatea.md amintește că tânărul este suspectat de faptul că împreună cu alți trei minori din Strășeni, ar fi omorât-o cu bestialitate pe Cristina Parhomenco, minora de 14 ani. După crimă, adolescentul a fugit în România, unde își făcea studiile, însă fiind dat în căutare internațională, la scurt timp, a fost reținut în Ungaria, iar ulterior – extrădat în Republica Moldova. Minora a fost găsită moartă în ziua de 25 noiembrie 2016, într-o clădire părăsită din Strășeni.

Comments

comments