TOTUL

Voronin: Voi propune ca Iurie Muntean să fie viitorul preşedinte al PCRM


Vin. 3 Februarie, 2012  | publika

Candidatura lui Iurie Muntean va fi înaintată de către Vladimir Voronin la funcţia de preşedinte al Partidului Comuniştilor. Mai mult, actualul preşedinte al PCRM speră să ajungă în ziua când noul lider comunist va fi numit în funcţie. Despre acest lucru a anunţat liderul PCRM, la un post privat de televiziune.

"Iurie Muntean o să fie candidatura viitorului preşedinte şi eu sper că o să ajung la această zi şi o să văd când o să fiu înlocuit. Însă, acest lucru se va hotărî în cadrul Congresului Partidului", a menţionat preşedintele PCRM.

Referindu-se la la candidatura fiului său, Oleg Voronin, la această funcţie, Vladimir Voronin a menţionat că, totuşi, noul lider al comuniştilor poate deveni orice membru al partidului.

"Viitorul preşedinte al Partidului Comuniştilor va fi ales la Congresul formaţiunii şi nu se ştie dacă  Oleg Voronin are ca scop înlocuirea tatălui său. Partidul nu se dă prin moştenire. Preşedinte poate deveni oricare membru al partidului şi acest lucru nu-l hotărăşte Voronin-tatăl sau Voronin-fiul", a punctat liderul comunist.

Totodată, Vladimir Voronin a spus că se mândreşte că în sânul partidului am avut posibilitatea să crescă persoane care se află în fruntea ţării. Mai mult, acesta a menţionat că orice membru al Partidului Comuniştilor deţine destulă substanţă cenuşie.Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Voronin: Voi propune ca Iurie Muntean să fie viitorul preşedinte al PCRM
Voronin: Voi propune ca Iurie Muntean să fie viitorul preşedinte al PCRM
Candidatura lui Iurie Muntean va fi înaintată de către Vladimir Voronin la funcţia de preşedinte al Partidului Comuniştilor. Mai mult, actualul preşedinte al PCRM speră să...
3.02.2012

Alte noutăţi ale zilei

    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten