TOTUL
Sfaturi automobiliştilor

Centrul de deservire auto ,,Autoprogresiv Service”

Deseori conducătorii auto nu se pot determina în privinţa locului potrivit pentru reparaţia automobilului. Or, fiecare îşi doreşte să încredinţeze automobilul său unor specialişti buni şi calificaţi. Dar, cum este posibil să alegi dintr-o multitudine de oferte?

,,Autoprogresiv Service”
a fost fondat în anul 2000 şi datorită unei dezvoltări rapide şi a deservirii impecabile a căpătat imediat popularitate printre automobilişti. Pe parcursul acestor ani, ,,Autoprogresiv Service” a adunat un număr mare de clienţi şi a devenit un partener de încredere pentru multe companii.

De ce trebuie să apelaţi la serviciile ,,Autoprogresiv Service”?


Siguranţă şi calitate.

Calitatea şi siguranţa pieselor auto pe care vi le propunem, corespund celor mai înalte standarde. Piesele de schimb achiziţionate la noi garantează clienţilor noştri un grad înalt de securitate. Calitatea acestora demonstrează că piesele sînt furnizate de asemenea giganţi automobilistici precum: BMW, Volkswagen şi Daimler-Chrysler.

Colaborarea cu noi.

Pentru noi fiecare client şi partener este foarte important, de aceea vă creăm cele mai bune condiţii pentru lucru cu noi. Noi creăm diferite scheme de colaborare cu clienţii şi partenerii noştri în scopul livrării la timp a bunurilor, asigurînd susţinerea tehnică şi altele. Pe lîngă acestea, compania noastră organizează diferite promoţii pentru clienţii noştri în care sînt puse în joc cadouri.

Deservirea.

Cumpărătorii noştri pot beneficia de deservire la două centre de deservire tehnică, în două magazine specializate de piese, în care veţi găsi mereu mărfurile necesare. Fiecare client poate conta pe livrarea gratuită a produselor şi pe o abordare individuală.

Centru de deservire vă propune următoarele servicii:

-reparaţia motoarelor

-diagnoză computerizată

-montarea anvelopelor şi balansare

-reglarea unghiurilor 3D şi alte servicii.

,,Autoprogresiv Service” dispune de o experienţă multianuală şi de mulţi clienţi fideli. Aceasta este un indice a faptului că ,,Autoprogresiv Service” este un partener de încredere, iar folosind serviciile noastre nu veţi regreta nicicînd.

Vă rugăm să accesaţi site-ul nostru:
www.apsservice.md 

Deservire de calitate şi cele mai bune piese pentru automobil, adresaţi-vă la ,,Autoprogresiv Service” şi veţi rămîne mulţumiţi.
Comentarii
Adaugă comentariu

Comentează

Vă rugăm introduceţi numele de utilizator (email) şi parola.
Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe Totul.md, atunci ar trebui să vă înregistraţi-vă pe site.
Email-ul Dvs:
Parolă:
Comentariu
 

Lincuri sponsorizate
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten