TOTUL
Auto-recenzii

Agenda Audi A6

4.01.2012, 15:31

Designul extern al automobilului Audi A6


Noul Audi A6 captează atenția prin stilul său elegant și liniile fine. Linia laterală a farurilor anterioare pînă la partea din spate a remorcii crează o imagine de încredere.
Designerii au lucrat și asupra noului grilaj al radiatorului cu plăci orizontale strălucitoare, care dau noului Audi un caracter perseverent. Iar farurile se combină armonios cu designul general al automobilului, ceea ce nu-i lasă pe trecători indiferenți la o asemenea priveliște.
audiA6-1.jpgaudiA6-3.jpg

Designul intern al automobilului Audi A6


Audi este renumit prin calitatea sa și aspectul inedit al salonului. Salonul Audi A6 a evoluat datorită noilor materiale folosite, iar gama culorilor și oformarea a devenit mult mai accesibilă. Salonul poate încorpora mai multe obiecte de dimensiuni reduse datorită multitudinii rafturilor. Salonul Audi corespunde în totalitate necesităților conducătorului, este confortabil și sigur. Tabloul de bord este senzorială ceea ce înlesnește utilizarea sistemului de navigare și nu-l distrage pe șofer de la drum.
audi A6audiA6audiA6

Cît de practice este Audi A6?


În salonul automobilului A6 pot urca patru oameni maturi, care se vor simți confortabil călătorind chiar și la distanțe lungi. Este destul spațiu pentru picioare și dispune de un echipament comfortabil pentru cap și umeri. Portbagajul încăpător cu volumul de 530 litri, este mai mare decît cel al BMW-ului 5 și doar cu puțin mai mic decît cel al Mercedesului clasa E. Unicul neajuns, depistat de experți, este salonul luxos care poate fi ușor expus zgîrîieturilor și altor factori de deteriorare.
audiA6-5.jpgaudiA6-6.jpgaudiA6-7.jpg

Manevrarea automobilului Audi A6


Audi A6 este foarte comod de manevrat, salonul este bine izolat de zgomotul motorului și a vîntului, dar la montarea roților masive o parte din confortul conducerii se pierde. Jantele originale din aliaj de 17 inci posedă o elasticitate crescută și fac mersul mai lin și mai moale, iar cele de 19 inci reduc balansările în timpul mersului pe drumuri denivelate. Dar și unele și altele asigură o conducere bună chiar și pe drum umed. Suspensia pneumatică standard produce netezirea umflăturile din asfalt. Suspensia se configurează cu ușurință pentru un drum greu sau unul ușor.


audiA6-14.jpgaudiA6-15.jpgaudiA6-9.jpg

Productivitatea automobilului Audi A6


Audi propune patru tipuri de motoare, trei dintre care- cu benzină cu volumul de 3 litri și unul diesel, cu volumul de 2 litri. Motorul funcționează mai bine decît se așteptau însăși producătorii. Automobilul are o schimbare lentă a instrucțiunilor și este capabil de luări rapide în viteză. Cauza este remorca, fabricată dint-un amestec de fier și aluminiu, ceea ce-l face mai ușor cu 15%.
audiA6-16.jpg

Siguranța automobilului Audi A6

Cu toate că mașina este nouă, majoritatea detaliilor și a materialelor de construcție sînt aceleași ca și la celelalte modele Audi, care au avut unele probleme legate de siguranță. Cu toate acestea, automobilul are o construcție perfectă atît în exterior, cît și în interior. Clinții au fost mereu satisfăcuți de Audi A6.

                             

Securitatea automobilului Audi A6


Audi A6 este un model emancipat de automobil modern. Pe lîngă setul standard de air-baguri și sistemul de prevenire a derapării, automobilul este dotat cu un sistem care detectează mersul automobilului în afara marcajelor rutiere și-l ajută pe conducător să se întoarcă în limitele marcajelor.
A6 este echipat cu camere care fixează semnele rutiere și urmăresc distanța dintre automobil și obstacolele ce urmează. Camerele sînd dispuse în partea din față și spate și filmează 25 de imagini pe secundă, ceea ce oferă o exactitate crescută a filmării care nu a mai fost cunoscută industrieie automobilistice pînă acum.


Dotarea automobilului Audi A6

Există două tipuri diferite de dotări: linia Audi A6 SE și linia Audi A6 S. Modelul SE include: jante din aliaj de 17 inci, tehnologie start/stop, cruise-control, faruri reglabile automat și ștergătoare automatice. Linia S include: jante din aliaj de 18 inci, bara de suspensie elastică, fotolii sport din piele, faruri. Există posibilitatea de a dota salonul cu Wi-Fi sau integrarea hărții ,,Google Earth”.

Audi A6 este cea mai vîndută marcă de automobil din lume. Este mai comod decît BMW-ul 5, mai ușor de manevrat decît Mercedesul E-class, iar aceste automobile nu au așa posibilități ca A6, de exemplu Wi-Fi.

Alexandr Dodul

Comentarii
Adaugă comentariu

Comentează

Vă rugăm introduceţi numele de utilizator (email) şi parola.
Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe Totul.md, atunci ar trebui să vă înregistraţi-vă pe site.
Email-ul Dvs:
Parolă:
Comentariu
 

Lincuri sponsorizate
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten