TOTUL
Expert
Moldova
Internet
Business Util Imobiliare Interviuri Electronică Tehnologie Internet

10 lucruri despre dragoste

8.07.2011, 14:26

Dea lungul întregii existențe a rasei umane oamenii au visat despre dragoste. Câte romane au fost scrise despre acest sentiment, câte versuri și cântece… Totul.md a pregătit pentru dumneavoastră topul lucrurilor interesante despre dragoste.


1) Cel mai popular cântec despre dragoste


Pentru primul său dans tinerii-însurăței din toată lumea de cele mai dese ori aleg ”Everything I Do” de Brian Adams. E ciudat, dar până și Elvis Presley, Whitney Houston și Celine Dion au rămas în urmă.

2) Poțiunea dragostei


În ciuda popularității cantaridinei, stridiilor și a altor afrodiziace cea mai bună poțiune a dragostei este considerat sucul de rodii. Potrivit unor savanți anume sucul de rodii conține cele mai multe vitamine și substanțe care influențează nivelul hormonilor și provoacă dorința de a face sex.

3) Cel mai lung sărut


Potrivit cărții recordurilor cel mai îndelungat sărut a avut loc între îndrăgostiții din Marea Britanie. El a durat 31 de ore, 30 de minute și 30 de secunde. Au durut oare maxilarele și gâturile campionilor după astfel de gingășii nu se cunoaște.

 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 85

4) Numărul de ”iubiri”

Se pare că o persoană înainte de a se căsători trăiește în medie șapte îndrăgostiri. Însă, cel mai probabil este vorba despre pasiuni și parteneri sexuali, nu despre o dragoste adevărată.

5) Feromonii


Parfumurile pe bază de feromoni se bucură de o mare popularitate. Însă aceste substanțe care atrag persoanele de sex opus sânt prezente în exces în transpirație. Totuși acest fapt nu ne dă motive să renunțăm la deodorante. Toate sânt bune cu măsură.6) Prima dragoste


În mod tradițional este considerat că prima dragoste este întotdeauna nefericită. Însă, doi din cinci bărbați se însoară cu prima lor iubită.

7) Ceașca magică de cafea


Invitația la o ceașcă de cafea demult a devenit sinonim al întâlnirii. Potrivit statisticilor aproximativ 10 000 de căsătorii anual încep de la o aventură care a apărut în timpul pauzei de cafea!

8) Sărutul înainte de plecareSoții care își sărută soțiile înainte de plecare trăiesc în medie cu cinci ani mai mult, decât cei care nu au timp pentru gingășii. Uite-așa o magie a dragostei!

9) Verigheta


Conform credinței Egiptului antic vena iubirii, care e unită direct cu inima, trece prin degetul inelar. De aceea verigheta se poartă pe acest deget din acele timpuri.


10) Cel mai popular loc pentru propuneri de căsătorie


Cel mai romantic loc pentru viitorii însurăței este considerat Turnul Eiffel. Anume aici, în orașul dragostei, Paris, bărbații de cele mai dese ori își propun mâna și inima iubitei sale.

Autor: Irina Hibina

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
10 lucruri despre dragoste
10 lucruri despre dragoste
Dea lungul întregii existențe a rasei umane oamenii au visat despre dragoste. Câte romane au fost scrise despre acest sentiment, câte versuri și...
8.07.2011

Alte articole de expert

Comentarii
Adaugă comentariu

Comentează

Vă rugăm introduceţi numele de utilizator (email) şi parola.
Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe Totul.md, atunci ar trebui să vă înregistraţi-vă pe site.
Email-ul Dvs:
Parolă:
Comentariu
 


Loading...
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini

Trimite link unui prieten
ro
1