TOTUL
Expert
Moldova
Internet
Business Util Imobiliare Interviuri Electronică Tehnologie Internet

Centre comerciale din Chișinău

14.09.2011, 17:03
Procesul de cumpărare nu este doar necesitatea de a achiziționa ceva. Este o modalitate de a petrece timpul cu plăcere, care se numește shopping. Făcînd cumpărături, oamenii sunt în stare să petreacă foarte mult timp în centrele comerciale.

Împreună vom face o excursie prin cele mai mari centre comerciale din capitală și vom urmări, cît de dezvoltat este aceast service în Chișinău.


"Shopping MallDova"


În prezent este cel mai spațios centru comercial, situat lîngă centrul capitalei noastre. "Shopping MallDova" are patru etaje cu suprafața de 70 000 m2.
"Shopping MallDova" include aproximativ o sută de complexe de magazine, un supermarket, un cinematograf multiplex cu șase ecrane, o sală de bowling, o sală de jocuri electronice, teren de joacă pentru copii și o rețea extinse de restaurante și cafe-baruri ale întreprinderilor populare de alimentație publică din Moldova.

Deseori aici se desfășoară programe de divertisment, sărbători și activități.

Menținînd marca, centrul nu acceptă spre comercializare toate brandurile, prețurile nu sunt accesibile pentru toate categoriile de clienți. Cineva poate veni aici doar pentru a petrece frumos timpul, pentru a se relaxa lîngă un havuz frumos, savurînd din jocul splendid al apei melodioase.


«Megapolis Mall»


«Megapolis Mall» este un proiect de excepție nu numai pentru Chișinău, dar și pentru întreaga Republica Moldova. Este un concept modern, în concordanță cu standardele europene, respectînd ultimele tendințe în domeniu. Ușor poate concura cu «Shopping MallDova». Însă magazinul imens nu se bucură de un număr mare de cumpărători, deoarece este situat la marginea orașului.
«Megapolis Mall» include holuri spațioase, bouticuri, supermarketul «Everest», săli pentru bowling, jocuri electronice, distracții pentru copii, un restaurant spațios cu flori artificiale de sakură și cafe-baruri confortabile.
Prețurile sunt convinabile, de fiecare dată se propun reduceri.Următoarea categorie de centre comerciale cuprinde acele centre care s-au deschis anterior și nu au luat în considerație tendința de dezvoltare a shopping-ului.
De aceea, bouticurile din aceste centre sunt mai puțin spațioase, brandurile sunt mai simple, se prestează mai puține servicii.
Însă, astfel de centre încearcă să se lărgească și să-și «mențină marca».

«Еlat»CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90 Cel mai mare centru comercial, situat într-unul dintre cele mai mari cartiere - Botanica. Suprafața bouticurilor cuprinde 20 - 40 m2, ce corespunde cerințelor, aici se află cafenele, baruri, terenuri pentru copii. Se construiesc etajele noi a clădirii şi zona treptat se extinde.
Se planifică crearea unei game de produse diverse.

Apropo, Еlat este un proiect care combină comerțul, serviciile medicale, sponsorizarea activităților sportive și cluburilor, realizarea proiectelor pentru tineret și familii vulnerabile.
Ziarul centrului comercial «Elat» îl puteți procura în chioșcurile capitalei și întregii republicii.


«Jumbo»


Centrul comercial - distractiv «Jumbo» este unul dintre vecinii «Еlatului», are suprafața de
35 000 m2, și include un supermarket, o mulțime de bouticuri de îmbrăcăminte, obiecte de uz casnic, saloane de frumusețe, săli de distracție: cazinouri, internet-cafe, restaurante, sala de tir.
În week-enduri se organizează programe distractive. «Jumbo» prezintă peste 50 de branduri renumite.
În principiu, se potrivește pentru orice consumător."Sun City"


«Orașul solar» este situat în centrul capitalei.
"Sun City" are patru etaje, aici găsiți peste o sută de bouticuri, atelierul de croitorie, salonul de frumusețe, sala de billiard, supermarketul imens, studioul foto, birouri de informare turistică și agenții de securitate, oficiul bancar, cafenele și restaurante.


"Grand Hall"


Este situat în centrul orașului la intersecția magistralelor principale din capitală. În prezent este în proces de reconstruire. Deschiderea va avea loc în decembrie, suprafața totală va cuprinde 12 000 m2, din care suprafața comercială va constitui 6000 m2, dimensiunea bouticurilor va fi de la 15 m2.
Centrul comercial "Grand Hall" planifică reglarea regimului «one stop» (achiziţionarea bunurilor pentru viaţa de zi cu zi într-un singur centru şi dintr-o singură vizită).
Lîngă acest centru comercial se află o parcare gratuită pentru o sută de automobile."Baby Hall"


La moment este primul și ultimul complex comercial și distractiv pentru copii. Cuprinde aproximativ 35 de magazine cu mărfuri pentru copii de diferite vîrste: de la nou-născuți pînă la adoleșcenți. Aici puteți procura mărfuri de diferite branduri de o înaltă calitate.
Centrul comercial prevede săli pentru distracție cu toată familia, aici se află unicul labirint cu multe nivele din capitală.
Săptămînal se organizează showuri de sărbătoare și proiecte de caritate.
În anul 2010 Baby Hall a fost decorat cu Medalia de aur în categoria "Centre și rețele comerciale. Magazine și Supermarketuri", nominalizarea "Marcă comercială social - responsabilă".

Autorul: Dina Apparatova

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Centre comerciale din Chișinău
Centre comerciale din Chișinău
Procesul de cumpărare nu este doar necesitatea de a achiziționa ceva. Este o modalitate de a petrece timpul cu plăcere, care se numește shopping. Făcînd cumpărături, oamenii...
14.09.2011

Alte articole de expert

Comentarii
13.09.2011, 22:20
Autor: Pretender
посещаемость самого крупного торгового центра в Молдове 10 000 человек. 100 магазинов и высочайшая аренда вот поэтому и трудно что то продать, а вот через интернет лучше и дешевле покупать, а бутики нужны только для подбора и примерок
14.09.2011, 10:31
Cогласен с предыдущим комментом.. цены заоблачные.. не сравнить с ценами в Одессе (или в Киеве во время скидочных дней)... такое впечатление, что у нас в кишиневе живут одни миллионеры..
Adaugă comentariu

Comentează

Vă rugăm introduceţi numele de utilizator (email) şi parola.
Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe Totul.md, atunci ar trebui să vă înregistraţi-vă pe site.
Email-ul Dvs:
Parolă:
Comentariu
 


Loading...
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini

Trimite link unui prieten
ro
1