TOTUL
Expert
Moldova
Internet
Business Util Imobiliare Interviuri Electronică Tehnologie Internet

Moda pentru femei cu forme picante

5.01.2012, 9:51
Astăzi posibilitatea femeilor de a purta haine frumoase și stilate nu depinde în nici un fel de prezența kilogramelor în plus. Îmbrăcămintea asortată corect și competent va transforma chiar și o dolofană într-o frumusețe de femeie sexi și fermecătoare.
Luați ca bază încrederea în propriul farmec, îmbrăcămintea calitativă, cusută pentru silueta dumneavoastră și veți putea arăta irezistibil.

Care dintre femeile cu forme rotunde nu dorește să atragă privirile tuturor bărbaților și să le facă pe toate ”cuierele” slăbănoage să-și muște coatele? Pentru aceasta trebuie doar să urmați recomandările de eleganță și modă. Dacă sunteți una dintre femeile ce posedă forme remarcabile – aceste sfaturi vă vor ajuta să puneți în evidență farmecul dumneavoastră și să vă simțiți regină!

Ținuta este lucrul cel mai important! Trebuie întotdeauna să țineți minte despre acest fapt. Stereotipul despre faptul că femeile cu exces de kilograme au o mulțime de complexe a fost depășit demult. Foarte multe femei merg gârbovite, iar aceasta nu adaogă frumusețe nimănui. Trebuie să îndreptăm umerii, să ridicăm capul sus și să mergem mândru prin viață.
Sutienul de calitate înaltă este un lucru absolut necesar în garderoba oricărei femei. Alegeți unul care vi se potrivește cel mai bine și aveți grijă să purtați întotdeauna lenjerie bună, care vă va pune în evidență formele.

Alegând colanți, acordați atenție modelelor cu inserții de strângere.
Neapărat scăpați de îmbrăcămintea ce seamănă cu un sac. Hainele exagerat de largi nu vor ascunde kilogramele în plus, ci dimpotrivă le vor accentua mai tare. Vă recomandăm să optați pentru modele ajustate puțin.
Însă, în același timp, îmbrăcămintea nu trebuie să fie exagerat de ajustată.
Haina care vi se potrivește cel mai bine – este cea de mărimea dumneavoastră exactă, nici mai mică, nici mai mare.

La alegerea culorilor îmbrăcămintei străduiți-vă să evitați contrastele puternice. Nuanțele întunecate vă vor ajuta să ascundeți kilogramele în plus și vă vor conferi suplețe. Aceasta se referă atât la negru, cât și la alte culori întunecate. Însă trebuie de evitat tranzițiile ascuțite și formele unghiulare.
În locul jachetelor sau al sacourilor lungi optați pentru modele ce acoperă șoldurile doar pe jumătate.
Eliminați din garderoba dumneavoastră îmbrăcămintea cu desene mari și dungi late.
Fustele trebuie să fie de model liber cu lungimea până la genunchi sau care acoperă puțin genunchiul. Nici un fel de mini sau cloș.

Mânecile bluzelor se recomandă să fie mai lungi de trei sferturi. Însă acest fapt ține de gusturile personale.
Străduiți-vă se descoperiți gâtul, alegând decolteuri în ”v” sau pătrate.
Încălțămintea trebuie să aibă toc de preferință nu foarte înalt, și mai bine este să evitați boturile pătrate. Vi se vor potrivi de minune pantofii cu degetele descoperite.


Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Moda pentru femei cu forme picante
Moda pentru femei cu forme picante
Astăzi posibilitatea femeilor de a purta haine frumoase și stilate nu depinde în nici un fel de prezența kilogramelor în plus. Îmbrăcămintea asortată corect și...
5.01.2012

Alte articole de expert

Comentarii
Adaugă comentariu

Comentează

Vă rugăm introduceţi numele de utilizator (email) şi parola.
Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe Totul.md, atunci ar trebui să vă înregistraţi-vă pe site.
Email-ul Dvs:
Parolă:
Comentariu
 


Loading...
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini

Trimite link unui prieten
ro
1