TOTUL
Expert
Moldova
Internet
Business Util Imobiliare Interviuri Electronică Tehnologie Internet

Cele mai moderne coafuri pentru anul 2012

24.01.2012, 16:06
Fiecare femeie știe că pentru a arăta impecabil este suficient să-ți schimbi coafura. Pentru a părea o adevărată doamnă de afaceri este preferabil să strîngeți părul în coc sau să optați pentru o coadă de cal. Vreți să fiți vedeta serii- purtați șuvițe inedite sau lăsați părul pe spate.

Pentru un look stilat optați pentru o împletitură modernă, deoarece anul acesta acestea sînt foarte în vogă. Avînd mai multe feluri de împletituri veți arăta minunat.
Toate felete își doresc să fie la înalțime, iar cu un machiaj frumos și o coafură corectă veți arăta fermecător. Ei bine, este timpul să aflați care sînt cele mai moderne coafuri în acest sezon.

Cele mai moderne coafuri pentru anul 2012.

În acest sezon vor fi actuale mai multe tendințe. Orice femeie va fi capabilă să-și aranjeze o coafură de sine stătădor. Este foartă populară coafura numită ,, dezordinea artistică” cu efect de nearanjare. Aceasta se crează prin ciufulirea părului sau prin efectul de păr umed. Lăsați părul liber pe spate treceți degetele prin el și coafura este gata.

Iarna aceasta este foarte actual să-ți înfrumusețezi părul cu diferite accesorii: bentițe, agrafe, elastice într-o combinație de negru și culori neutre au o mare importanță.

Sînt foarte actuale ,,cozile de cal” sau cocul. Coafurile secolului 19 vor fi la fel de bine cotate. Bretonul și-a pierdut popularitatea, deoarece coafurile populare sezonul acesta nu implică bretonul, este suficientă o ușoară tapare.

La fel ca și mai înainte coada este ultramodernă, obișnuită, sau ușor tapată este la mare înălțime.
Cu toate acestea cea mai în vogă coafură va fi cea clasică sau coada cu fire rebele.


La fel de bine va arăta coada clasică și cele împletite. Iar cele neglijente vor fi în topul tendințelor.

Cocurile mici și nodurile participă la colecția de coafuri pentru anul 2012. Este foarte la modă și părul strîns într-un coc înalt.

Desigur, părul liber își are un loc meritoriu în acest sezon. Posesoarele unui păr bogat și lung vor putea purta părul într-o ușoară nearanjare pentru a arăta perfect.Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Cele mai moderne coafuri pentru anul 2012
Cele mai moderne coafuri pentru anul 2012
Fiecare femeie știe că pentru a arăta impecabil este suficient să-ți schimbi coafura. Pentru a părea o adevărată doamnă de afaceri este preferabil să strîngeți părul...
24.01.2012

Alte articole de expert

Comentarii
Adaugă comentariu

Comentează

Vă rugăm introduceţi numele de utilizator (email) şi parola.
Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe Totul.md, atunci ar trebui să vă înregistraţi-vă pe site.
Email-ul Dvs:
Parolă:
Comentariu
 


Loading...
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini

Trimite link unui prieten
ro
1