TOTUL
Expert
Moldova
Internet
Business Util Imobiliare Interviuri Electronică Tehnologie Internet

Lex Artis: noi facem ca ei să audă, asculte şi înţeleagă

6.02.2012, 10:24 | LEX ARTIS S.R.L.
Compania de traduceri și servicii “Lex Artis”, înfiinţată în anul 2008, este una dintre companiile de frunte din Moldova în sfera serviciilor de traducere.

Datorită nivelului înalt de profesionalism, compania se bucură de aprecierea clienților permanenți, printre care se numără organizaţii internaţionale şi neguvernamentale, cum ar fi: UNIFEM, WHO, WTO, OIM, ,,La strada” și altele.

Servicii de traducere simultană și consecutivă


Compania Lex Artis oferă servicii profesionale de organizare a traducerilor la conferințe internaționale, seminare, simpozioane și alte evenimente importante organizate în Moldova.

- Având o bogată experiență și legături profesionale strânse, Vă oferim cei mai buni specialiști din ţară în domeniul traducerilor simultane și consecutive în limbile română, rusă, engleză, precum și în limbile ucraineană, cehă, poloneză și altele.

- Noi selectăm traducători care sânt specializați pe diferite domenii: politică, economie, sfera socială și alte domenii.

- Noi asigurăm pregătirea evenimentelor de la etapa incipientă până la cea finală, inclusiv traducerile în scris ale diferitor acte și materiale solicitate.

- Noi efectuăm dotarea tehnică necesară pentru desfăşurarea evenimentelor: echipament pentru traducerea simultană, microfonie, echipamente de sonorizare. Tehnicienii sânt prezenți în sală și asigură o calitate înaltă de recepționare și transmitere a sunetului pe parcursul întregului eveniment.

Biroul de traduceri Lex Artis


La biroul de traduceri Lex Artis aveţi posibilitatea să comandaţi traduceri în scris indiferent de dificultatea textului:
- traducere și întărire notarială;
- traduceri voluminoase;
- traduceri specializate.

Vom fi mereu gata să primim comanda Dumneavoastră și să o îndeplinim în mod profesionist, calitativ și operativ.

Nouă ne pasă de fiecare client al nostru și avem grijă ca serviciile noastre să corespundă standardelor internaționale ale limbajului și traducerilor de afaceri.


Noi facem ca ei să audă, asculte şi înţeleagăAdaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Lex Artis: noi facem ca ei să audă, asculte şi înţeleagă
Lex Artis: noi facem ca ei să audă, asculte şi înţeleagă
Compania de traduceri și servicii “Lex Artis”, înfiinţată în anul 2008, este una dintre companiile de frunte din Moldova în sfera serviciilor de...
6.02.2012

Alte articole de expert

Comentarii
Adaugă comentariu

Comentează

Vă rugăm introduceţi numele de utilizator (email) şi parola.
Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe Totul.md, atunci ar trebui să vă înregistraţi-vă pe site.
Email-ul Dvs:
Parolă:
Comentariu
 

Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini

Trimite link unui prieten
ro
1