TOTUL
Expert
Moldova
Internet
Business Util Imobiliare Interviuri Electronică Tehnologie Internet

Îmbrăcămintea de serviciu și uniformele Alanj Model. Haina spune totul.

Este bine cunoscut faptul că între uniforma angajaților și volumul de vînzări al companiei există o relației foarte strînsă.

Îmbrăcămintea de serviciu, uniforma sau îmbrăcămintea de oficiu determină prima părere pe care și-o crează un potențial client al companiei dumneavoastră înainte de a spune ceva.
De aceea, imaginea companiei pe care o conduceți depinde mult de cît de bine aleasă este îmbrăcămintea de lucru a personalului dumneavostră.

Compania ,,Alanj Model” acordă servicii de fabricare a uniformelor în Moldova pe parcursul a 10 ani.

La momentul actual, uniformele Alanj Model reprezintă imaginea celor mai importante companii din Moldova, printre care renumitele marketuri: Gren Hills, Peterocika, Fourchette; stațiile de alimentare cu petrol: Elita 5 Bemol; fabricile și magazinele: Carmez, Vinăria Purcari, Kvint, JLC, Vega-L; compania de construcții Glorinal; instituțiile bancare: Banca Națională a Moldovei; compania Moldcell; interprinderea ”Apă Canal”, Dispensarul Narcologic, Stația sanitar-epidemiologică și alte 400 de companii renumite din diferite sfere de activitate.

Compania Alanj Model produce haine de serviciu și uniforme pentru diferite tipuri de activități: calificate și necalificate:
-pentru personalul de deservire al centrelor comerciale, hoteluri, stații de alimentare, localuri de alimentație publică;
-pentru lucrătorii medicali, ai intreprinderilor de stat sau individuale; agenții departamentale;
-pentru constructori și personalul centrelor de deservire auto;
-pentru drumari și reprezentanții altor profesii;
-precum și îmbrăcăminte pentru diferite acțiuni de promovare.

Aici puteți comanda haine de protecție: costume, manșete și uniforme: costume de birou, halate de serviciu, salopete, șorțuri.

Care este deosebirea dintre îmbrăcămintea de serviciu ,,Alanj Model” și cea a altor companii?


Design individual, comoditate și calitateAspectul extern al personalului este imaginea companiei, iar comoditatea și practicitatea este un factor important pentru o activitate fructuoasă a angajaților.

Uniforma și îmbrăcămintea de lucru Alanj Model este creată în colaborare cu designeri profesioniști, tehnologi calificați, croitori și cusători, experiența cărora permite crearea hainelor calitative care corespund celor mai regide standarde.Îmbrăcămintea poate fi creată la cerințele individuale ale clientului.
Uniforma pentru personal și îmbrăcămintea de lucru pentru reprezentanții diferitor profesii este fabricată din stofă de înaltă calitate, ceea ce o face durabilă și frumoasă la aspect.

Rapiditate și preț accesibil


Hainele de serviciu și unformele Alanj Model sînt fabricate de cusători înalt calificați ce ajutorul celor mai moderne echipamente, ceea ce permite minimizarea cheltuielilor, iar de aici prețurile accesibile și cel mai scurt termen de fabricare.


Îmbrăcămintea de serviciu și uniforma de la compania ,,Alanj Model SRL”
este stilată,comodă și accesibilă!
Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Îmbrăcămintea de serviciu și uniformele Alanj Model. Haina spune totul.
Îmbrăcămintea de serviciu și uniformele Alanj Model. Haina spune totul.
Este bine cunoscut faptul că între uniforma angajaților și volumul de vînzări al companiei există o relației foarte strînsă. Îmbrăcămintea de serviciu,...
15.02.2012

Alte articole de expert

Comentarii
Adaugă comentariu

Comentează

Vă rugăm introduceţi numele de utilizator (email) şi parola.
Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe Totul.md, atunci ar trebui să vă înregistraţi-vă pe site.
Email-ul Dvs:
Parolă:
Comentariu
 

Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini

Trimite link unui prieten
ro
1