TOTUL
Expert
Moldova
Internet
Business Util Imobiliare Interviuri Electronică Tehnologie Internet

Ce spune manichiura despre caracter?

24.02.2012, 11:52
Manichiura spune despre caracter mai mult decît credeți.
Desigur, străduințele de a afla cum este femeia după unchiile sale este o ocupație chiar mai inutilă decît ghicitul în cafea, dar, cu toate astea culoarea ojei poate dezvălui anumite ,,secrete”. În afară de aceasta, nail-experții sînt gata să recomande cum să combinați culoarea preferată a ojei cu stilul îmbrăcămintei.
 
Roz
Rozul deschis în stil Barbi sau Paris Hilton vorbește despre faptul că sînteți îndrăzneață, dezinvoltă și iubitoare de lux.

Galben
 ,,Femeile care preferă oja galbenă sînt niște rockerițe boeme” declară experta Ginger Johnson, una din întemeietoarele mărcii cosmetice Ginger+Liz Colour Collection. Experții recomandă combinarea hitului sezonului cu o rochiță neagră, dar și cu șorți ușor rupți și accesorii stil Jimi Hendrix.
 
Coral sau nuanțe de portocaliu

Un adevărat hit, coral este întotdeauna actual vara. După spusele lui Jill Sann Choi, proprietara nail-Spa Jin Soon Natural Hand and Foot Spa din New-York, femeile care optează pentru o ojă portocalie sînt ,,fie foarte fericite, fie își doresc să fie fericite”. Cu o rochie vaporosă de vară, manechiura orange va arăta foarte glamour și elegant, iar pentru pedichiură va fi potrivită o nuanță fină de piersică.

Verde neon sau albastru
 Femeile care aleg oja verde neon sau albastră este foarte activ[, comunicabilă și sociabilă. Motto-ul său este: ,,Viața este scurtă și nu trebuie să pierdem timpul!” Dacă o astfel de femeie lucrează în oficiu, fără îndoială, ea va sfida stilul corporativ, iar asemenea făpturi optimiste și energice preferă lucrul în industria modei sau freelance-ului.

Alb-transparent
 ,,Femeia care preferă nuanța rezistentă de alb-transparent al ojei este încrezută în sine, știe ce vrea și este greu s-o faci să-și schimbe părerea” consideră Essi Veingarter, fondatoarea mărcii Essi Cosmetics. Asemenea nuanțe deschise sînt ideale pentru manichiură, iar pentru pedichiură numai în cazul în care aveți picioarele bronzate sau închise la culoare.

Roz-deschis
Această nuanță o preferă femeile conservatoare, declară Essi Veingarter. Aceasta este o culoare elegantă și de neînlocuit pentru carieriste: se privește sobru și în același timp feminin. Într-un cuvînt, optînd pentru o asemenea culoare a ojei fiți încrezută în sine și mergeți pînă la capăt: îmbrăcați o fustă-creion, un sacou cu talie sau, pentru seară -o rochie neagră de cocktail și un colier de perle.

Roșu
Cool, puternică și romantică este caracteristica celor care preferă oja roșie. O astfel de femeie dorește să-și arate dezinvoltura și posibil că este îndrăgostită sau merge la o întîlnire.

Auriu

Este alegerea adevăratelor specialiste în domeniul modei. O asemenea domnișoară nu doar că se pricepe în tendințele modei, dar și dă sfaturi altora. Posibil că ele lucrează în industria frumuseții. Experții recomandă asemenea marichiură cu blugi și un top extravagant și sexy.

Bordo și violet

Frumoasa care optează pentru o astfel de manichiură este gata să depășească orice limită. În același timp, acestea sînt niște nuanțe fine care pot satisface gusturile unei hipy boeme, dar și unei bussiness-lady. Nuanțele mai închise sînt potrivite pentru ieșirile de seară în oraș, iar cele mai aprinse și diluate pentru zi.

Cristina Boico

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Ce spune manichiura despre caracter?
Ce spune manichiura despre caracter?
Manichiura spune despre caracter mai mult decît credeți. Desigur, străduințele de a afla cum este femeia după unchiile sale este o ocupație chiar mai inutilă decît...
24.02.2012

Alte articole de expert

Comentarii
24.02.2012, 14:44
Autor: Andreyana
А я и не знала что по ногтям можно определить человека!
Adaugă comentariu

Comentează

Vă rugăm introduceţi numele de utilizator (email) şi parola.
Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe Totul.md, atunci ar trebui să vă înregistraţi-vă pe site.
Email-ul Dvs:
Parolă:
Comentariu
 


Loading...
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini

Trimite link unui prieten
ro
1