TOTUL
Expert
Moldova
Internet
Business Util Imobiliare Interviuri Electronică Tehnologie Internet

Lenjeria intimă al femeii–cireașă de pe tort pentru bărbați

23.02.2012, 11:14
Orice femeie ține în dulap pentru oarecare eventualitate...pentru cazuri speciale și serile fierbinți ... arma secretă și “bomba nucleară” al fiecărei hot lady – un set de lenjerie intimă care descotorosește orice inhibiție și doboară armura chiar și celui mai înverșunat cinic.

Zic bărbații că “iubesc cu stomacul”,dar cînd văd o femeie frumoasă ... le zboară ochii ca rindunica , tot atât de repede și săltăreț.

Pentru femeie lenjeria joacă un rol deosebit: mărește încrederea în sine și transformă corpul într-o adevărată capodoperă de artă. Puterea ta de seducție crește semnificativ de îndată ce porți un astfel de set incitant.
Este cert faptul că la prima întilnire cu un eventual partener ,îmbraci cea mai sexy lenjerie,deși din start știi că seara nu se va sfârși cu sexul,totuși îmbraci cea mai frumoasă garderobă intimă,am dreptate?

Consider că este greșit să îmbrăcăm lenjerie intimă specială doar la anumite ocazii. Fă un mic experiment și dute la serviciu sau studii într-o astfel de lenjerie. Ai să simți imediat o încredere enormă în energia ta seducătoare. Comportamentul va fi diferit,mai sigur și autoritar,și cu siguranță vei atrage privirile colegilor.

Chiar dacă astfel de ținute rămîn nevăzute,Tu știi că le porți pe tine,și acest mister îl vei răspindi sub formă de fluide tuturor bărbaților.

Această vestimentație fină și delicată îți dă un iz de femeie fatală,afectuoasă,periculoasă...și excitantă.
Aș recomanda femeilor să nu îmbrace lenjerie prea ascunsă, mai ales în prima seară. Conform unui studiu bărbații nu iubesc sutienele cu mult tifon, pe care noi le iubim atât de tare fiindcă mărește vizual mărimea sânului. Aceștia preferă să fie cît mai deschisă lenjeria,cu textile transparente și ușor de dezbrăcat.

Satinul strălucitor, sau alte materiale prețioase (mătase, catifea), panglici satinate, detalii ce crează armonii vizuale incitante.
Culorile pe care le alegi sunt cele clasice - de roșu, negru, bej, alb, dar și cele de albastru, verde, oliv, vanilie.-Dacă ai un posterior mai mare sau celulită,recomand chiloți gen boxeri de culori aprinse,care să distragă atenția de la micile tale defecte.
-Pentru un posterior mai mic,îți recomand bikini cu talia joasă de culori deschise, cu dantele aplicate (florale, de exemplu), care să mărească vizual fesele tale și să creeze iluzia de bombare,una apetisantă.
-Dacă ai un sân mare,în principiu poți purta orice,dar să aibă efectul de ridicare,este mai sexy
-Pentru sânii mici, sutienul trebuie să aibă cupe rotunde, cu burete

Și cum orice femeie dacă seduce - o face calitativ,să menționăm și excitantele costumașe care le găsim la sex-shopuri: înger,stăpîna diabolică în piele,dansatoare exotică,soră medicală preferată de majoritatea,șefa autoritară,crăciuniță,etc.
Bineînțeles un set de lenjerie intimă nu face minuni,dar este un pas important pentru a atrage un bărbat care va căzut la inimă.
Fetelor, mai intrați cu prietenele pe la sex-shop sau magazinele de lenjerie, mai în glumă mai în serios, tot găsiți ceva acolo pe potriva Dvs. și pe gustul iubiților voștri.

S.F.

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Lenjeria intimă al femeii–cireașă de pe tort pentru bărbați
Lenjeria intimă al femeii–cireașă de pe tort pentru bărbați
Orice femeie ține în dulap pentru oarecare eventualitate...pentru cazuri speciale și serile fierbinți ... arma secretă și “bomba nucleară” al fiecărei hot lady...
23.02.2012

Alte articole de expert

Comentarii
Adaugă comentariu

Comentează

Vă rugăm introduceţi numele de utilizator (email) şi parola.
Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe Totul.md, atunci ar trebui să vă înregistraţi-vă pe site.
Email-ul Dvs:
Parolă:
Comentariu
 


Loading...
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini

Trimite link unui prieten
ro
1