TOTUL
Expert
Moldova
Internet
Business Util Imobiliare Interviuri Electronică Tehnologie Internet

Blondele sau brunetele?

29.02.2012, 17:51
Veșnica dilemă – brunetele sau blondele care sunt mai sexy ? Păi zicem noi femeile că nu contează, dar după bărbați, culoarea părului ARE totuși o valoare oarecare.

Deși consideră blondele “naive” cum se spune în popor, totuși femeile brunete au un motiv pentru “invidie albă” și anume – privirile bărbaților. După un sondaj la acest capitol,dar și după exclamațiile bărbaților știu că aceștia preferă o blondă pentru o noapte amoroasă,cu care să își realizeze fanteziile cele mai nebunatice. Cînd vine vorba de însurătoare însă - brunetele sunt pe primul loc. 52% dintre barbați au declarat că s-ar căsători mai degrabă cu o femeie brunetă, decât cu una blondă, argumentând ca poți avea mai multă încredere într-o femeie cu părul închis la culoare.

Consider jignitoare această alegere. Știți blonda de parcă ar fi o amantă,iar bruneta soție. Le iubești și le folosești pe amîndouă în același timp.

Ori e laie ori bălaie? 19 % dintre bărbații intervievați au spus că “Femeile blonde sunt mai atractive decât cele brunete”.Pe lângă toate,bărbații chestionați au spus că blondele sunt partenere de pat mult mai bune.
Din cei 3000 bărbați interogați 36% au declarat că blondele sunt mai sexy decât brunetele, în timp ce 31% cred exact contrariul. 37% au susținut că blondele sunt mai amuzante și mai plăcute și doar 32% optează pentru compania brunetelor. Cu toate acestea, pentru 53% dintre bărbații chestionați, brunetele sunt mai responsabile, iar pentru 49%, acestea sunt mai afectuoase. Pentru 51% dintre barbați,brunetele reprezintă mame și gospodine de încredere, iar pentru 48%, femeile cu parul închis dispun de abilități culinare excepționale.

Câteva curiozități despre brunete (aici intră și categoriile castaniu, roșcat închis, șaten):
- Brunetele emană personalitate,un temperament vulcanic și serios.
- Brunetele arată mai naturale
- Cât de amuzant nu ar suna,dar brunetele inspiră mai multă seriozitate soacrei
- Bărbații consideră blondele ușuratice (sorry fetelor asta este statistica)
- Brunetele inspiră la crearea unei familii, și sunt mai flexibile când vine vorba despre distracții

Păi să zic că a câștigat blonda sau bruneta nu pot, fiindcă după logica de fier al bărbaților,am înțeles doar un lucru,una te distrează iar a doua îți crește copiii.

Știu că totul depinde de gusturi,dar fac concluziile de sus după sondajul realizat de un grup de specialiști,care sper eu aveau în rândurile sale și femei. Eu zic că orice culoare a părului nu ai avea,pînă la urmă tu reprezinți culoarea,nu ea pe tine. O femeie atrăgătoare,farmecă cu privirea,gesturile și manierele,și credeți-mă cine se mai uita la păr cînd ai flatat numai cu o atingere de mînă...charisma interioară,iată secretul.
S.F.

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Blondele sau brunetele?
Blondele sau brunetele?
Veșnica dilemă – brunetele sau blondele care sunt mai sexy ? Păi zicem noi femeile că nu contează, dar după bărbați, culoarea părului ARE totuși o valoare oarecare. Deși...
29.02.2012

Alte articole de expert

Comentarii
Adaugă comentariu

Comentează

Vă rugăm introduceţi numele de utilizator (email) şi parola.
Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe Totul.md, atunci ar trebui să vă înregistraţi-vă pe site.
Email-ul Dvs:
Parolă:
Comentariu
 


Loading...
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini

Trimite link unui prieten
ro
1