TOTUL
Expert
Moldova
Internet
Business Util Imobiliare Interviuri Electronică Tehnologie Internet

Salonul Rochelle propune Ofertă Nouă !

4.05.2012, 14:38 | Rochelle Salon de frumuseţe
Azi și dintotdeauna părul neted, sănătos și strălucitor a fost în vogă.
Părul sănătos este visul oricăruia, este mai ușor să îl îngrijești în condiții casnice, iar meșterii din saloane îl modelează cu plăcere. Părul creț, pufos și neascultător însă este mai complicat de aranjat și necesită mai multă grijă și atenție dublă.

Salonul Rochelle vă prezintă cu mîndrie ultima inovație СНI ENVIRO AMERICAN SMOOTHING TREATMENT.

Aceasta este o soluție revoluționară pentru îngrijirea părului, simplă în utilizare, dar sigură, care ajută la eliminarea a 95 % din păr pufos și creț, ceea ce face părul ondulat mult mai ascultător. СНI ENVIRO ajută garantat să aveți un păr mai sănătos,mai puternic și neted, oferindu-i o strălucire excepțională.

CHI ENVIRO are în componență amino-acizi, proteine, conținut de mătasă și perle. Cisteina, prezentă și ea în substanță, în combinație cu cisteina părului, regenerează proteina naturală din rădăcina părului. Această soluție contribuie la recuperarea completă a fibrelor de păr.

Efectul terapeutic de la recuperarea proteinelor durează pînă la 4 luni în cazul îngrijirii corespunzătoare cu soluția CHI ENVIRO, care restabiliește pe deplin pielea capului și face părul neted, puternic și sănătos.

ATENȚIE ! După procedura de tratare a părului în salonul Rochelle obțineți CADOU un șampon și un balsam CHI ENVIRO pentru îngrijirea părului în condiții casnice.

Sistema CHI ENVIRO pentru condiții casnice a fost elaborată special pentru a fi utilizată după procedura СНI ENVIRO AMERICAN SMOOTHING TREATMENT pentru păstrarea și menținerea sigură a efectului.

Fiecare produs din această serie este îmbogățit cu un complex din perle și mătase, ce are funcția de a întări efectul părului drept.
Aceasta este recomandarea Nr. 1 pentru toți clienții care au apelat la procedura CHI ENVIRO. Produsele date sunt potrivite pentru toți care doresc să-și facă părul mai elegant,mai mătăsos și ușor de gestionat în cazul unor cîrlionți complexși.

Fii mai senzuală împreună cu Salonul Rochelle!


Silvia Fisarevschi

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Salonul Rochelle propune Ofertă Nouă !
Salonul Rochelle propune Ofertă Nouă !
Azi și dintotdeauna părul neted, sănătos și strălucitor a fost în vogă. Părul sănătos este visul oricăruia, este mai ușor să îl îngrijești în condiții...
4.05.2012

Alte articole de expert

Comentarii
Adaugă comentariu

Comentează

Vă rugăm introduceţi numele de utilizator (email) şi parola.
Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe Totul.md, atunci ar trebui să vă înregistraţi-vă pe site.
Email-ul Dvs:
Parolă:
Comentariu
 

Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini

Trimite link unui prieten
ro
1