TOTUL
Expert
Moldova
Internet
Business Util Imobiliare Interviuri Electronică Tehnologie Internet

Avantajele camerelor foto cu oglindă marca Sony

21.05.2012, 11:27 | EMIT S.A. - magazinul SONY
Aici vom analiza anume camerele foto cu oglindă marca Sony şi avantajele acestora în comparaţie cu alţi producători. Deseori cumpărătorii nu ştiu care este diferenţa între ele, de aceea vom clarifica unele chestii.

Nu aş dori să afirm că un brand este mai bun decât altul, dar este evident că marca Sony are multe avantaje, de aceea putem încerca să aflăm camerele foto cărui brand merită achiziţionate.

Avantajul camerelor foto digitale cu oglindă marca Sony constă în faptul că puteţi filma şi fotografia orice doriţi. Diversitatea regimurilor de fotografiat şi filmat oferă posibilităţi nelimitate pentru experimente şi perfecţionare.
Indiferent dacă vă place să fotografiaţi spaţii deschise sau obiecte în regim macro, fie foto sau video, camerele foto marca Sony vi se potrivesc în orice situaţie.

1. Autofocus în timpul filmării video

Datorită unor soluţii tehnice ale brand-ului Sony, în timpul filmării video puteţi utiliza funcţia autofocus. Această soluţie oferă multe avantaje. Dar, există şi unele dezavantaje. Dacă afară sau în încăpere este întuneric, atunci calitatea imaginii va fi mult mai scăzută, însă Sony promite să remedieze acest dezavantaj şi atunci veţi putea beneficia de această tehnologie pe deplin. Unii recomandă în încăperi să creşteţi sensibilitatea ISO, dar nici aceasta nu este o soluţie, deşi în unele situaţii anume această funcţie poate salva.
Pe lângă aceasta, acţiunea autofocusului se declanşează practic spontan şi trebuie să aşteptaţi. Veţi putea fotografia instantaneu şi, fiţi siguri, că împreună cu camera foto Sony niciodată nu veţi omite cadrele potrivite.

2. Fotografiere rapidă

Când vedeţi caracteristicile oglinzilor digitale Sony, nimic nu vă poate impresiona aşa precum o fotografiere rapidă. De exemplu Sony A77 poate fotografia 12 cadre pe secundă cu o calitate a imaginii de 24-megapixeli! Având la dispoziţie astfel de posibilităţi, puteţi face fotografii perfecte cu animale, oameni şi obiecte în mişcare. Şi dacă aveţi o astfel de posibilitate, procuraţi neapărat această cameră foto, impresiile pozitive vă sunt garantate.

3. Politica preţurilor

În comparaţie cu concurenţii, camerele foto Sony au un preţ puţin mai mic. În schimb calitatea executării este mult mai mare. De aceea este necesar să alegeţi foarte minuţios ceea ce doriţi să procuraţi, şi anume, din ce loc.

4. Modulul GPS


Până în prezent, brandurile Canon şi Nikon din careva motive, nu incorporează modulele GPS în toate camerele lor foto, deşi această funcţie ar fi utilă multor fotografi. Este evident că Sony demult a înţeles acest fapt şi în prezent modulul GPS poate fi găsit practic la orice cameră foto Sony de tip nou.

5. Stabilizarea imaginii


În timp ce brandurile Nikon şi Canon incorporează în fiecare obiectiv mecanismul de stabilizare, Sony îl incorporează direct în camera foto şi aceasta îl avantajează foarte mult, deoarece la procurarea obiectivului nu va trebui să plătiţi suplimentar pentru mecanismul de stabilizare incorporat în cameră. Desigur, ar fi bine să verificăm rezultatele ambelor poziţii, dar faptul că acesta este un avantaj pentru Sony, nu are nicio îndoială.

6. Camere foto uşoare şi comode

Camerele foto noi marca Sony sunt dotate cu oglindă transparentă. Datorită acestui fapt, apare posibilitatea de a fotografia cu viteza de 12 cadre pe secundă. Pe lângă aceasta, datorită oglinzii semitransparente ale camerei foto şi a ergonomiei chibzuite a dispozitivului dvs. o veţi putea lua în orice călătorie.

7. Compatibilitatea dispozitivelor Sony

Unii consideră acest fapt un dezavantaj, pe când alţii agreează aceasta. Chestia e, că Sony întotdeauna a avut tendinţa să producă formatele sale anumite. Aşa s-a întâmplat şi cu camerele foto. De mulţi ani Sony produce carduri de memorie care sunt compatibile doar cu dispozitivele Sony, adică pentru aparatul vostru foto veţi putea utiliza doar carduri de memorie Sony şi nimic altceva. Dacă folosiţi doar dispozitive tehnice Sony atunci nu trebuie să vă faceţi griji, deoarece calitatea cardurilor de memorie şi a aparatelor foto este la un nivel corespunzător, şi dispozitivele n-o să vă dezamăgească niciodată. Dacă însă aveţi mai multe camere foto de branduri diferite, atunci va trebui permanent să treceţi fişierele de pe cardurile de memorie pe calculator şi invers.
La fel se întâmplă şi cu formatele în care se salvează fişierele. Problemă constă în faptul că deseori astfel de formate nu pot fi modificate în programe populare de editare grafică (de obicei acestea sunt editate prin intermediul actualizării software-ului), aşadar, dacă întâmpinaţi astfel de probleme, trebuie doar să aşteptaţi actualizarea următoare.
Obiectivele altor producători, la fel, nu pot fi utilizate împreună cu aparatele foto Sony. Dar aceasta nici nu este necesar. Obiectivele Sony întotdeauna s-au diferenţiat printr-o calitate şi siguranţă înaltă, şi costul lor este mai mic deoarece în ele nu sunt încorporate mecanisme de stabilizare. De asemenea Sony are o varietate de obiective de branduri proprii cât şi străine, care sunt concepute special pentru camerele foto Sony, de aceea nu ar trebui să existe probleme în alegerea obiectivului necesar.

8. Sute de manuale de utilizare


În Internet sunt o mulţime de surse cu ajutorul cărora vă puteţi îmbogăţi deprinderile de utilizare a camerelor foto de la Sony. Bloguri, site-uri, cursuri video - toate acestea vă vor ajuta la îmbogăţirea considerabilă a cunoştinţelor în domeniul fotografiei. De aceea, procurând camera foto Sony, veţi primi un flux nelimitat de cunoştinţe. De asemenea, în diferite magazine şi internet-magazine puteţi găsi o mulţime de cele mai diverse accesorii pentru camerele foto Sony, gen gentuţe sau baterii suplimentare. Toate acestea sunt pentru a vă uşura munca, şi a vă oferi confort mai mult.

Şi totuşi, ce alegere să faceţi?


Fără îndoială toţi producătorii au atât avantaje, cât şi dezavantaje. După părerea mea, în prezent, cea mai bună alegere o reprezintă anume camerele foto Sony. Calitate înaltă, sortiment mare de camere foto, multe manuale de utilizare şi o susţinere perfectă a producţiei sale – toate acestea înclină balanţa de partea brandului Sony.
De asemenea, camerele foto Sony posedă o mulţime de funcţii care deseori lipsesc la concurenţi: cele mai noi vizoare, regimuri speciale de filmare de prim-plan, rezoluţie eficientă a matricei şi multe altele.
O asemenea diversitate este utilă atât unui fotograf începător, cât şi unui profesionist.
De aceea, dacă doriţi să procuraţi o cameră foto DSLR cu adevărat de calitate, atunci orientaţi-vă spre camerele foto Sony, aceasta este alegere cea mai bună, deoarece cu camerele foto Sony până şi un fotograf începător va obţine imagini foto şi video calitative.

www.sonycenter.md


Andrei Cravţov


Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Avantajele camerelor foto cu oglindă marca Sony
Avantajele camerelor foto cu oglindă marca Sony
Aici vom analiza anume camerele foto cu oglindă marca Sony şi avantajele acestora în comparaţie cu alţi producători. Deseori cumpărătorii nu ştiu care este diferenţa...
21.05.2012

Alte articole de expert

Comentarii
Adaugă comentariu

Comentează

Vă rugăm introduceţi numele de utilizator (email) şi parola.
Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe Totul.md, atunci ar trebui să vă înregistraţi-vă pe site.
Email-ul Dvs:
Parolă:
Comentariu
 

Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini

Trimite link unui prieten
ro
1