TOTUL
Expert
Moldova
Internet
Business Util Imobiliare Interviuri Electronică Tehnologie Internet

Noi forme de tigla metalica de la ACOPERISUL TAU

 
Compania ACOPERISUL TAU va propune  o gama larga de forme de acoperire  –tigla metalica  KRON ,CORAL RUBIN –produse noi pe piata Moldovei .
 
Un material de acoperis elegant si durabil este potrivit pentru toate tipurile de acoperisuri în pantă. Tradiţia combinării cu tehnologia modernă este utilizată în construcţia de single- şi multi-familiale, cladiri agricole, biserici şi renovarea acoperişurilor vechi. Tigla metalica este realizata din tabla zincată pe ambele părţi si acoperită cu mai multe straturi de lac pentru a asigura longevitatea. Este una dintre cele mai usoare materiale de acoperire, un mare avantaj, pentru că nu necesită utilizarea de fixage pentru constructii.

Acest tip de tigla metalica reprezinta un profil modern care confera cladirilor un caracter individual. 
Mentionam ca profilul KRON a fost premiat cu Medalia de Aur in cadrul Targului International de Constructii BUDMA 2005 din Polonia, fiind elaborate de catre Pruszyński Sp z o.o.Al doilea tip de tigla metalica, forma clasică KORAL, imita tigla ceramica traditional, fiind produsa in două versiuni cu lungimea modulului de 350 şi 400 mm.Al treilea tip, si cel mai nou model de țiglă metalică din oferta noastră, este profilul RUBIN. RUBIN este proiectat de către firma Pruszyński, care îmbină tradiția cu tehnologia modernă, fiind caracterizat prin valori estetice și parametri de utilizare excelenți. Acest profil economic este produs sub lățimea de acoperire a unei foi de tablă de 1150 mm.


 

Tel. fix: (022) 931090

Tel. Fax: (022) 247511

GSM: 068-682-950, 068-420-720

Adresa : str. Munceşti 300/2

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Noi forme de tigla metalica de la ACOPERISUL TAU
Noi forme de tigla metalica de la ACOPERISUL TAU
  Compania ACOPERISUL TAU va propune  o gama larga de forme de acoperire  –tigla metalica  KRON ,CORAL RUBIN –produse noi pe piata...
9.08.2012

Alte articole de expert

Comentarii
Adaugă comentariu

Comentează

Vă rugăm introduceţi numele de utilizator (email) şi parola.
Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe Totul.md, atunci ar trebui să vă înregistraţi-vă pe site.
Email-ul Dvs:
Parolă:
Comentariu
 

Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini

Trimite link unui prieten
ro
1