TOTUL
Expert
Moldova
Internet
Business Util Imobiliare Interviuri Electronică Tehnologie Internet

Cadouri pentru 8 Martie: ce vor femeile?

7.03.2012, 21:53
Se apropie ziua de 8 Martie – cea mai aşteptată sărbătoare destinată femeilor, care demult şi-a pierdut conotaţiile sale politice, atribuindu-se caracteristici pline de farmec. Dar, în loc de bucuria, care de exemplu, însoţeşte întâmpinarea Anului Nou, sau nerăbdarea unei nopţi pasionate de iubire, ca în Ziua Sf. Valentin, bărbaţii, în ajunul sărbătorii de 8 Martie, încep să semene cu sculptura nemişcată a gânditorului. De obicei, ei sunt bântuiţi de un singur gând: ce să ofere cadou, şi cum să se comporte în această zi.

Primul lucru pe care şi-l doresc femeile – nici un fel de surprize prosteşti! Dacă de la naştere nu aţi stat lângă cuptorul de gătit – nu trebuie să vă prefaceţi că sunteţi Jamie Oliver. Căci ea va trebui să facă curat după asta! Este mai bine dacă cu două – trei luni înainte să adunaţi nişte bani şi să rezervați o masa la un restaurant de lux din oraş şi din timp să comandaţi meniul cinei. De asemenea, trebuie să fiţi înarmaţi cu: costum, cravată, coafura corespunzătoare ...

Faceţi totul ca aleasa inimii să se simtă eroina unui film romantic de la Hollywood în această seară. Al doilea lucru din lista dorinţelor tuturor doamnelor sunt florile. Ele pot fi diferite (în funcţie de asemenea criterii cum ar fi preferinţele şi grosimea portofelului), dar numai nu ofilite. Aceasta va fi o insultă.

Cel mai bine e să cumpăraţi cu o zi înainte un buchet neînflorit – petalele vor reuşi să se desfacă. În al treilea rând - un cadou. Şi nu neapărat un colier cu diamante sau o blană scumpă. Cu toate că, dacă veţi face aceste cadouri - nimeni nu va renunţa. Banalul set de lenjerie şi parfumuri nu va fi o surpriză, căci femeile se aşteaptă la aşa fel de cadouri. Dar cel mai scump cadou pentru femeia iubită va fi o zi dedicată doar ei. Poate veţi organiza o plimbare călare? Poate - o croazieră pe o barcă la râu? Dreptul de a alege vă aparţine. Dacă toţi banii au fost cheltuiţi pentru cina din restaurant – pregătiţi o baie aromată, șampanie, ciocolată, iar după asta - faceţi masaj. Oricum nu se poate fără cadou? Atunci selectaţi un dar original: o aţă din perle (chiar dacă obţinută în mod artificial), un set de romane de dragoste ale autorului ei preferat, un set de uleiuri aromatice şi accesorii pentru baie, sau un covoraş pentru yoga. Se vor potrivi şi talentele ascunse. Puteţi să-i dedicaţi o poezie sau să-i faceţi portretul! Femeia iubită, fără îndoială, va fi impresionată din adâncul sufletului.
 
Se poate vorbi la nesfârşit în aşa mod, inventând noi şi noi idei, care, într-adevăr se pot număra cu milioanele: începând cu lenjerie, produse cosmetice, până la o stea din cer, numită în cinstea persoanei dragi. Cu toate acestea, secretul nu constă în existenţa ideilor ci în sentimentele faţă de aleasa inimii. Dacă intenţia vine din inimă atunci ideile originale vor apărea de la sine, şi reflectarea asupra unui cadou neobişnuit se va transforma într-o căutare distractivă şi creativă, şi nu într-un test dureros referitor la "aptitudinea profesională". Dragostea este creată în aşa mod încât ştie să se prefacă foarte rău. Iubiţi-o, şi atunci toate zilele de sărbătoare se vor transforma într-un singur cadou mare, intitulat "Să fim împreună"! Aceasta este singurul lucru pe care femeia şi-l doreşte cu adevărat!

Autor: Jean-Pierre Anri

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Cadouri pentru 8 Martie: ce vor femeile?
Cadouri pentru 8 Martie: ce vor femeile?
Se apropie ziua de 8 Martie – cea mai aşteptată sărbătoare destinată femeilor, care demult şi-a pierdut conotaţiile sale politice, atribuindu-se caracteristici pline de...
7.03.2012

Alte articole de expert

Comentarii
Adaugă comentariu

Comentează

Vă rugăm introduceţi numele de utilizator (email) şi parola.
Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe Totul.md, atunci ar trebui să vă înregistraţi-vă pe site.
Email-ul Dvs:
Parolă:
Comentariu
 


Loading...
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini

Trimite link unui prieten
ro
1