TOTUL
Expert
Moldova
Internet
Business Util Imobiliare Interviuri Electronică Tehnologie Internet

Colecția de genți Margherita Missoni

30.06.2010, 9:39
Cândva aceasta era o companie mică de îmbrăcăminte tricotate pentru atleții italieni, apoi a devenit o companie italiană cu renume şi o linie de îmbrăcăminte originală, iar astăzi aceasta este o afacere de familie cu o istorie de 66 de ani şi prezentând o altă inovație - o colecţie de genți cu renume de la descendenta imperiului. Toate acestea reprezintă brandul „Missoni”.

Pe parcursul multor decenii, Casa Missoni a surprins prin soluţii îndrăzneţe şi idei originale, acum e rândul Margherita Missoni - moştenitoarea brand-ului de modă celebru. Este pentru prima dată când ea evaluează în calitate de designer, până acum responsabilitatea Margherita în afacerea familiei consta în faptul că ea era imaginea renumitului brand. La orice festivități tânăra se prezintă doar în haine Missoni, acum câţiva ani, ea s-a filmat în campania de publicitate a parfumului Missoni, care, îprintre altele, mereu se află în trusa ei pentru produsele cosmetice.

Colecția de genți Margherita Missoni nu este doar o dorință de a face "ceva", ci este o idee originală, crearea căreia a fost inspirată de către prietenii ei adevărați. Este vorba despre faptul că fiecare geantă are o denumire! Și aceste denumiri nu sunt inventate, ci luate din viaţă - practic din documentele celor care o înconjoară pe Margherita timp de 27 de ani. Designer ul începător afirmă că fiecare geantă reprezintă concepția ei despre o anumită persoană, lumea sa interioară şi manifestarea exterioară. Drept inspiraţie pentru crearea celor cinci modele în miniatură - Tats, Eugene, Lsd, Coco B, Coquine - au fost cele patru prietene ale moştenitoarei imperiului de modă italiană: Tatiana Santo Domingo, Eugene Niarhos, Lauren Santa Doomingo şi Coco Brandolini. Ultima a fost sursa de inspirație pentru două lucrări unice: Coco B şi Coquine, iată în ce constă prietenia adevărată! Eugene Niarhos Margherita a fost văzută şi afirmată prin fâșiii de piele de căprioară, Lauren Santa Doomingo datorită imaginației designerului s-a transpus într-o geantă din dungi verzi, iar Tatiana Santa Domingo a devenit prototipul lucrărilor din lână şi mătase.
Desigur, aceste accesorii nu s-au putut lipsi de faimosul element al Missoni - fără zig-zag genţile de mână ar putea cu greu pretinde a fi speciale! Apropo, dacă vom face referință la istoria casei de modă, putem concluziona că zigzag-ul distinctiv cândva era o necesitate. În anii 60 compania Missoni nu dispunea de aparate performante, astfel se puteau croi doar țesături netede, şi deoarece asta era plictisitor, a fost realizată ideea de a coase benzi colorate de ţesătură pentru a acorda materialului "caracter". Benzile caracteristice curbe astăzi sunt cunoscute fiecărui cunoscător al modei.

În concluzie, trebuie de remarcat că un asemenea obiect plăcut și exclusiv în același timp nu poate fi ieftin – prin urmare le-au fost stabilite prețurile de la 1275 dolari la 3140 dolari. Şi asta nu e totul: pentru ca geanta să fie finalizată sută la sută, Margherita Missoni a avut grija de un accesoriu important - pom-poms detaşabile, numai $ 18 şi genții i se oferă un aspect desăvârșit.

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Colecția de genți Margherita Missoni
Colecția de genți Margherita Missoni
Cândva aceasta era o companie mică de îmbrăcăminte tricotate pentru atleții italieni, apoi a devenit o companie italiană cu renume şi o linie de îmbrăcăminte...
30.06.2010

Alte articole de expert

Comentarii
Adaugă comentariu

Comentează

Vă rugăm introduceţi numele de utilizator (email) şi parola.
Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe Totul.md, atunci ar trebui să vă înregistraţi-vă pe site.
Email-ul Dvs:
Parolă:
Comentariu
 


Loading...
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini

Trimite link unui prieten
ro
1