TOTUL
Expert
Moldova
Internet
Business Util Imobiliare Interviuri Electronică Tehnologie Internet

Încă sunteţi în dubii dacă să plecaţi Turcia?

25.04.2012, 12:19
Pe parcursul întregii perioade a sezonului turistic - din aprilie până în octombrie – sunteţi aşteptat în vizită de o ţară extraordinar de frumoasă, cu o mare caldă, soare strălucitor şi oameni binevoitori.

Turcia
este una din cele mai preferate destinaţii turistice a oamenilor din întreaga lume, şi nu întâmplător. În Turcia clima este minunată, aproape întotdeauna caldă şi însorită, natura încântătoare, serviciile sunt prestate la un nivel înalt şi există multe locuri de vizitat.
Un merit separat este atribuit bucătăriei turceşti: bucatele din legume, brânzeturi, peşte şi dulciuri sunt deosebit de delicioase.

În Turcia aveţi posibilitatea să petreceţi bine timpul , indiferent de nivel de prosperare: există hoteluri de lux cu terenuri de golf, propriile sale plaje închise, apartamente şi nivelul cel mai înalt de deservire. În afară de aceasta, sunt puse la dispoziţie numeroase hoteluri cu preţuri acceptabile, şi cu un nivel decent de deservire.
Multe hoteluri din Turcia dispun de oferte "all inclusive", care sunt foarte avantajoase şi convenabile: o taxa pentru cazare include trei mese, gustări şi băuturi alcoolice de producţie locală, de o calitate destul de înaltă şi deosebit de gustoase, în special vinul şi berea "Efes".

La un preţ convenabil sunt oferite o varietate largă de servicii de însănătoşire: sauna, masaj şi alte proceduri cosmetice de îngrijire. De obicei, aceste servicii sunt prestate de către adevăraţi profesionişti, de aceea folosiţi-vă de oportunitatea de a vă consolida sănătatea şi de a vă reînnoi starea de spirit.

Turcia dispune de o mare varietate a locurilor cu destinaţie turistică, pentru toate gusturile şi buzunarele. Există şi o serie de posibilităţi pentru admiratorii sporturilor extreme: rafting pe râurile de munte, urcarea în munţi sau scufundări; iubitorii de istorie pot vizita numeroase monumente, răspândite pe tot teritoriul ţării. De asemenea, prezintă interes concertele de muzică şi dans turcesc. În preţul oricărei excursii, de obicei sunt incluse mâncarea, serviciile oferite de ghid sau instructor, şi călătoria într-un autobuz confortabil.

Valuta Turciei este lira turcească, dar plăţile se pot efectua şi în dolari sau euro. Negocierile sunt posibile nu numai în piaţă, dar şi în multe magazine. Uneori este posibil să reduceţi preţul de mai multe ori - aşa că nu ezitaţi să negociaţi.
În Turcia poate fi cumpărat aproape orice, dar mai ales recomandăm să cumpăraţi bijuterii, articole din piele, cafea şi dulciuri.
Seara, după cumpărături sau excursii la obiectivele turistice, vă puteţi continua distracţia la discotecă, sau puteţi să vizionaţi programe artistice sau concerte. Turcia este gata să-şi distreze turiştii non-stop, deci profitaţi de această ocazie!

Sunteţi în dubii dacă să plecaţi Turcia?


Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Încă sunteţi în dubii dacă să plecaţi Turcia?
Încă sunteţi în dubii dacă să plecaţi Turcia?
Pe parcursul întregii perioade a sezonului turistic - din aprilie până în octombrie – sunteţi aşteptat în vizită de o ţară extraordinar de frumoasă,...
25.04.2012

Alte articole de expert

Comentarii
Adaugă comentariu

Comentează

Vă rugăm introduceţi numele de utilizator (email) şi parola.
Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe Totul.md, atunci ar trebui să vă înregistraţi-vă pe site.
Email-ul Dvs:
Parolă:
Comentariu
 


Loading...
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini

Trimite link unui prieten
ro
1