TOTUL
Expert
Moldova
Internet
Business Util Imobiliare Interviuri Electronică Tehnologie Internet

Noul notebook Toshiba Libretto W100

15.10.2010, 14:18
Inovația de la renumita companie Toshiba - modelul Libretto W100 este executat în obișnuitul form factor al unui notebook compact, dar spre deosebire de laptop-urile deja cunoscute, în locul tastaturii modelul are un ecran LCD.

Cele două ecrane senzor ale aparatului cu o diagonală de șapte inch și o rezoluție WSVGA de 1024x600 pixeli arată foarte atractiv şi impresionant. După cum a arătatul testul notebook-ului, proprietarul va putea manevra aparatul prin atingerea cu degetul pe ecran. Singurul dezavantaj al acestei inovații moderne este faptul că ecranul senzor se murdărește și se pătează repede cu amprente digitale, de aceea trebuie să fie șters frecvent.

Modelul este completat cu un procesor Intel U5400, și este construit direct pe renumita platformă Intel. În plus, este demn de remarcat că, aparatul are un hard disk SSD de 62 GB și memorie operativă de 2 GB. Pe lângă toate acestea, noul notebook Libretto W100 are un port USB 2.0, cameră web încorporată cu o rezoluţie de 1,2 megapixeli, adaptor wireless Bluetooth şi Wi-Fi. Pentru a lucra ușor cu flash-drive-urile şi flash-card producătorii au prevăzut un port USB 2.0 și cititorul pentru cardurile de memorie de format microSD.

Aceste caracteristici sunt cele mai exacte şi demne de încredere, la fel ca şi faptul că această minune a tehnologiei este pe cale să apară pe rafturile magazinelor. Cu toate acestea, nu este greu să ne dăm seama că această versiune de laptop modernă şi high-tech va costa scump.

Părțile negative ale modelului sunt: perioada scurtă de funcționare în regim autonom, ecranul care se murdărește ușor, varianta nu cea mai comodă pentru informaţii grafice.

În concluzie este demn de remarcat faptul că s-a realizat un aparat foarte neobişnuit şi original, compania producătoare în mod clar s-a străduit să-l impresioneze pe utilizatorul deja atras în acest domeniu. Modelul notebook-ului Toshiba Libretto W100 se aseamănă cel mai bine cu un gadget pentru viitor. Această versiune poate fi numită ceva mediu între planșetă şi smartbook. Cu siguranță, înlocuind tastatura hardware cu un ecran senzor, producătorii au sporit originalitatea şi atractivitatea modelului, dar, din această cauza ergonomia a scăzut.

Cu toate acestea, notebook-ul Toshiba Libretto W100 își va găsi cu siguranță fanii şi clienţii săi, chiar dacă costul acestei inovații este aproape de cel astronomic. Primul smartbook de la Toshiba, Libretto, a fost lansat acum treisprezece ani (în 1997). Anume atunci, este demn de remarcat, primul model a făcut senzație în lumea notebook-urilor şi a devenit o achiziţie de dorit.

Modelul modern Libretto diferă de predecesorii săi printr-un design interesant și dimensiuni foarte compacte, ceea ce poate fi spus și despre diferenţele dintre acest aparat și un smartbook. Rămâne doar să presupunem cum va arăta următorul Libretto, având în vedere tempoul producătorului şi abordarea lui modernă.

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Noul notebook Toshiba Libretto W100
Noul notebook Toshiba Libretto W100
Inovația de la renumita companie Toshiba - modelul Libretto W100 este executat în obișnuitul form factor al unui notebook compact, dar spre deosebire de laptop-urile deja...
15.10.2010

Alte articole de expert

Comentarii
Adaugă comentariu

Comentează

Vă rugăm introduceţi numele de utilizator (email) şi parola.
Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe Totul.md, atunci ar trebui să vă înregistraţi-vă pe site.
Email-ul Dvs:
Parolă:
Comentariu
 


Loading...
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini

Trimite link unui prieten
ro
1