TOTUL
Expert
Moldova
Internet
Business Util Imobiliare Interviuri Electronică Tehnologie Internet

Să alegem piatra pentru bijuterii

5.11.2010, 10:50
Înainte de a alege o bijuterie, trebui să stabiliți, de la început, ce sumă din resursele dvs. materiale, pe care le aveți la moment, puteţi să o alocați direct pentru achiziţionarea bijuteriei.

Desigur, trebuie să acordați atenţie faptului că, suma nu trebuie să influenţeze foarte mult bugetul dvs., în caz contrar achiziția nu vă va aduce atât de multă bucurie. Chiar şi în cazul, în care suma alocată este mică, oricum veți avea o gamă suficient de mare şi diversă din care să alegeți. Lucrul cel mai important, de care trebuie să țineți cont este faptul că, bijuteria, fără îndoială, trebuie să vă placă, dacă nu vă place, mai bine uitați-vă și la altele.

Fără îndoială, mulți aleg astăzi bijuterii cu piatră, care să li se potrivească reieșind din semnul lor zodiacal. Această alegere va fi bună dacă, piatra aleasă nu numai că va corespunde anumitor criterii, dar și va plăcea cumpărătorului. Dar, de exemplu, dacă bijuteria şi piatra ei vi se potrivește din punct de vedere zodiacal, dar nu vă place - este mai bine să n-o cumpărați. Trebuie să țineți minte că, ştiinţa semnelor zodiacale este destul de veche şi, în dependență de momentul zilei, o persoană se poate naște nu numai sub un semn zodiacal, ci sub două, de aceea este posibil ca nici chiar pietrele bijuteriilor să nu vi se potrivească.

Ceea ce, cu siguranță, nu ar trebui să faceţi este să cumpărați bijuterii cu pietre prețioase doar pentru a vă demonstra situaţia financiară bună. Pentru a vă etala bunăstarea şi prosperitatea există multe alte modalități.

Adesea, bijuteriile cu pietre sunt achiziţionate pentru o altă persoană, de obicei, drept cadou pentru rude, cei dragi şi prieteni. În acest caz, puteți achiziţiona un asemenea cadou ținând cont de câteva aspecte. De exemplu, va fi o alegere bună dacă piatra va corespunde cu culoarea ochilor sau a părului posesorului, dar aceasta nu este singura opțiune. Puteţi alege piatră în funcţie de însemnătatea ei ca talisman, în prezent, există posibilitatea de a obţine o mulţime de informaţii despre fiecare piatră prețioasă și puterea ei "magică" şi mistică.

De asemenea, puteţi alege piatra pe baza asocierii astrologice, aşa cum s-a descris mai sus, dar în acest caz este trebuie să știți cu exactitate care este semnul zodiacal al viitorului posesor al bijuteriei.

În concluzie, putem spune că, prețul nu joacă un rol important în achiziţionarea unei sau altei pietre, iar părerea potrivit căreia, cu cât e mai scumpă piatra, cu atât e mai bine, este destul de răspândită şi eronată. Cel mai important lucru în alegerea pietrei şi a bijuteriei este simpatia. Dacă v-a plăcut o bijuterie și piatra prețioasă, care o completează, atunci este necesar să o achiziţionați, indiferent de prognozele astrologice. Și, dimpotrivă, dacă nu vă place piatra - nu trebuie să cumpărați această bijuterie, deoarece oricum nu vă va aduce bucurie și satisfacție.

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Să alegem piatra pentru bijuterii
Să alegem piatra pentru bijuterii
Înainte de a alege o bijuterie, trebui să stabiliți, de la început, ce sumă din resursele dvs. materiale, pe care le aveți la moment, puteţi să o alocați direct pentru...
5.11.2010

Alte articole de expert

Comentarii
Adaugă comentariu

Comentează

Vă rugăm introduceţi numele de utilizator (email) şi parola.
Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe Totul.md, atunci ar trebui să vă înregistraţi-vă pe site.
Email-ul Dvs:
Parolă:
Comentariu
 


Loading...
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini

Trimite link unui prieten
ro
1