TOTUL
Expert
Moldova
Internet
Business Util Imobiliare Interviuri Electronică Tehnologie Internet

Un blog profitabil: cum să-l creezi şi câștigi bani?

12.11.2010, 9:38

Lucru online pentru amatorii blogului

În trecut, utilizatorii Internetului creau și țineau bloguri în exclusivitate din plăcere. Dar acum oamenii se gândesc din ce în ce mai mult, ce beneficii financiare poate aduce? Vă spun deodată că există multe opţiuni. Probabil, nu veți putea identifica imediat care dintre ele este cea mai potrivită, dar, cu timpul, veți dezvolta propria strategie.

Deci, poți într-adevăr să câștigi bani ținând un blog. Dar cum? Există două moduri: direct şi indirect.
 

Lucru online: venitul direct al blogului

Totul este foarte simplu. Aceasta este situaţia în care profitul "vine" direct de la blog. Exemple de strategii pentru câştig:

1. Publicitatea. Aceasta este una dintre cele mai răspândite metode ale bloggerilor. Cel puţin, această tendinţă se referă la blogurile publicității contextuale pe Yandex.Direct, Google Ad Sense şi Begun. Există, de asemenea, posibilitatea de plasare a bannerelor agenţilor de publicitate. Totuși, trebuie să conștientizați că orice formă de publicitate "va începe să funcţioneze pe deplin", aducând profit, nu imediat, deoarece eficacitatea sa este direct legată de traficul pe blog.

2. Lucrul cu link-urile. Există burse de link-uri, cu ajutorul cărora le veți putea vinde de pe blogul dvs. pe site-ul agentului de publicitate. Costul vânzărilor depinde de indicatorii TCI şi PR ai "creației dvs. electronice".

3. Susținerea sponsorului. Dacă blogul dvs. are un content foarte interesant şi calitativ, vă veți găsi cu uşurinţă un sponsor. Aici veți putea câștiga bani pe baza scrierii articolelor proprii și la comandă, care îl vor promova pe binefăcătorul dumneavoastră.

4. Programe de parteneriat. Înregistrarea într-un astfel de program poate aduce venituri bune. De exemplu, v-ați înregistrat într-un program de parteneriat specializat în vânzarea unui produs. Foarte bine, trebuie să faceți publicitate acestui produsului şi "să adunați comisioanele" pe blogul dvs. de la fiecare vânzare a lui.

5. Publicațiile cu plată. Aceasta presupune scrierea şi plasarea articolelor la comandă, de exemplu, o privire generală a unui serviciu, produs sau site.
 

Lucru online: venitul indirect al blogului

Metodele indirecte sunt metodele prin care aveți profit datorită blogului.

1. Freelance. Lucru cu articolele la comandă. În acest caz, blogul, dacă are un conţinut interesant şi de înaltă calitate, face publicitate propriei persoane, le insuflă încredere clienţilor, influențând astfel numărul de solicitări la adresa dvs.

2. Vânzarea bunurilor informaţionale de producție proprie. Fără îndoială, se pot câștiga bani buni folosind această metodă. Ce sunt aceste bunuri? Orice fel de programe de învățare cu informații utile, cărţi electronice, lecții video şi seminare audio.

3. Prestarea de servicii. Adunându-vă un anumit auditoriu, veți putea să prestați serviciul cel mai potrivit pentru el. De exemplu, dacă blogul dvs. este complet dedicat pentru SEO, atunci trebuie să vă orientați în această direcţie, oferind asistenţă în promovarea site-urilor sau blogurilor.
 

Lucru online: este blogul de neînlocuit?

Evaluând ambele metode, ajungem la concluzia că, fără un blog, va fi extrem de problematic să câștigi bani pe Internet. Deoarece tocmai datorită acestei resurse, vă sporiți reputaţia, vă extindeți cercul dvs. de vizitatori şi, în consecinţă, aceasta sporește încrederea oamenilor în persoana dvs.

Dar nu trebuie să vă amăgiți cu visuri naive. Blogul nu este peştişorul de aur, care, după dorință, poate să vă umple portmoneul electronic. Înainte ca să devină ajutorul dumneavoastră de neînlocuit în obţinerea venitului, trebuie să munciți din greu şi să efectuați un volum colosal de muncă. Rezervați-vă timp pentru crearea şi promovarea blogului dvs., iar apoi nu uitaţi să-l mențineți în formă, şi atunci el vă va recompensa din plin.

Răbdare şi mult succes! Desigur, nu veți avea rezultate imediate, dar amintiți-vă de răspunsul celebru al lui Winston Churchill la întrebarea, referitoare la metoda sa de obținere a succesului: "Niciodată, niciodată, niciodată, niciodată, niciodată nu renunțați!".

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Un blog profitabil: cum să-l creezi şi câștigi bani?
Un blog profitabil: cum să-l creezi şi câștigi bani?
Lucru online pentru amatorii blogului În trecut, utilizatorii Internetului creau și țineau bloguri în exclusivitate din plăcere. Dar acum oamenii se gândesc din...
12.11.2010

Alte articole de expert

Comentarii
Adaugă comentariu

Comentează

Vă rugăm introduceţi numele de utilizator (email) şi parola.
Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe Totul.md, atunci ar trebui să vă înregistraţi-vă pe site.
Email-ul Dvs:
Parolă:
Comentariu
 


Loading...
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini

Trimite link unui prieten
ro
1