TOTUL
Expert
Moldova
Internet
Business Util Imobiliare Interviuri Electronică Tehnologie Internet

Realităţile online: cum să câștigi bani?

16.11.2010, 12:28

Lucrul online: un mijloc de câștig sau o altă înşelătorie?

În zilele noastre, toate întrebările referitoare la câştigul în Rețeaua Mondială, atrag atenţia unui public tot mai numeros de utilizatori. Nimeni nu ar dori, probabil, să renunţe la un locul de muncă fără praf şi liniştit la domiciliu, pentru care, de altfel, se promite și "un salariu apetisant". Dar cât de uşor se pot câştiga bani în acest mod, umplând portofelul virtual cu bancnotele dorite?

La această întrebare opiniile oamenilor diferă. Unii oameni privesc munca online cu o neîncredere absolută. Ei, peste tot, văd intrigi, anumite exagerări, chiar şi piramide financiare. Alți reprezentanți nu neagă posibilitatea câştigului, dar cred cu tărie că, lucrul online nu este în măsură să aducă o mulţime de bani, indiferent ce s-ar spune. Alții sunt dispuşi să riște, dar între ambiţiile lor şi afacerea online crește un zid impenetrabil din veșnicele întrebări: de unde ar trebui să încep, pe ce aș putea câştiga mai bine şi ce este necesar pentru aceasta?
 

Lucrul online: Vă veți descurca!

În acest articol, nu vreau să "irosesc timpul" pentru a demonstra realitatea câştigului pe Internet şi pentru a-i convinge cu forța pe încăpăţânații din prima tabără, menționați mai sus. Munca la domiciliu, în fața propriului computer, ca şi orice alt tip de activitate, nu este pentru oricine. Ea are propriile sale nuanţe şi particularităţi. Dar subliniez că, pentru a obține un salariu decent și aici va trebui să munciți, să investiți şi să cheltuiți o mulţime de timp personal.
 

Lucrul online: cum să câștigi bani fără crearea unui blog?

1) Câștigul din clicuri. Desigur, nu o singură dată aţi auzit despre aceasta. Majoritatea lucrătorilor-online începători caută bani uşori şi apelează la această metodă. Cu toate acestea, la această muncă nu numai că nu puteți să vă îmbogăţiți, dar chiar riscați să pierdeți chiar şi acele fărâmituri, cu care ați făcut clicuri. Multe servicii de clicuri au o trăsătură neplăcută: ele se pot dizolva fără urmă. Desigur, acest lucru nu se întâmpla cu fiecare serviciu, este totuși posibil să câștigați bani, deşi puțini. După cum se spune, evaluați singuri situația. Un singur clic vă aduce de la 1 la 3 cenţi. Şi câte operații de acest fel puteți face zilnic? 10-15? Iar resursele folosite sunt de obicei între 2 și 20 de dolari.

2) Postările pe bloguri. De asemenea, o activitate foarte simplă. Această muncă online presupune să intrați pe diferite bloguri şi să lăsaţi acolo comentarii. Desigur, comentariile ar trebui să fie cu bun-simț. Valoare lor medie variază în intervalul de 10-15 cenţi. Probabil că aceasta este cea mai bună modalitate de a câștiga bani la etapa iniţială de cucerire a spaţiului online, în cazul în care utilizatorul nu are un site propriu sau un blog. Le recomand începătorilor să-și încerce forțele la bursele de copywriting şi posting.

3) Răspunsurile la sondaje. Aici sfaturile principale vor fi următoarele. Nu trebui să acceptați cumpărarea catalogului unei companii, care pretinde să ofere sondaje plătite. Aceasta este o înșelătorie banală. Înainte de a lucra cu o astfel de companie, care efectuează anumite sondaje, ocupați-vă de monitoring. Totuși acest lucru online este fără perspective şi nu vă va aduce un profit substanţial.

4) Freelance. Aceasta este cea mai răspândită formă de câştig în Internet. Acest lucru la domiciliu, mai presus de toate, necesită creativitate şi pricepere în scrierea articolelor la comandă şi o bună cunoaştere a limbilor străine la traducere. Este mai bine să căutați de lucru la bursele mari de copywriting, unde riscul de a fi înşelaţi este redus la zero.

Țineți minte, cel care caută un loc de muncă şi vrea să lucreze online, acela va găsi! Mult succes!

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Realităţile online: cum să câștigi bani?
Realităţile online: cum să câștigi bani?
Lucrul online: un mijloc de câștig sau o altă înşelătorie? În zilele noastre, toate întrebările referitoare la câştigul în Rețeaua Mondială,...
16.11.2010

Alte articole de expert

Comentarii
25.07.2011, 18:45
Autor: canda
Я нашел хорошее место что зароботать в интернете. без всяких инвестицый! Есть 4 способа заработать деньги!
Adaugă comentariu

Comentează

Vă rugăm introduceţi numele de utilizator (email) şi parola.
Dacă nu sunteţi încă înregistrat pe Totul.md, atunci ar trebui să vă înregistraţi-vă pe site.
Email-ul Dvs:
Parolă:
Comentariu
 


Loading...
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini

Trimite link unui prieten
ro
1