TOTUL
Moldova
Internaţional
+7o
Chişinău
Bălţi
Cahul
Comrat
Soroca
Tighina
Tiraspol
Ploaie
Setaţi Totul.md ca pagină de start: în meniul browserului intraţi în "Setări" şi în câmpul pentru pagina principală scrieţi www.totul.md

Horoscop

Horoscop :   Semn :


Tigru
1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022


Prognoză general


Nativul din zodia Tigru este energic si dinamic. Nu sta prea mult pe ganduri inainte de a trece la fapte, dar nu intelege de ce i se reproseaza uneori ca este impulsiv. Pe de alta parte, este curajos si tenace, nu suporta jumatatile de masura si merge intotdeauna pana la capat in tot ceea ce face.

Tigrul doreste sa fie mereu in centrul atentiei si nu suporta constrangerile. Nici conventiile sociale nu il impiedica sa isi atinga scopurile, pentru ca este dispus sa le incalce daca este necesar. In general, prudenta si chibzuinta nu il caracterizeaza.

Nativul din zodia Tigru adora aventurile riscante si isi pastreaza sangele rece in cele mai dificile situatii. Este admirat si respectat pentru curajul de care da dovada intotdeauna, dar poate fi foarte imprevizibil, motiv pentru care nu inspira incredere. De altfel, nici el nu este foarte increzator in ceilalti.

Tigrul este un optimist innascut, care nu stie ce inseamna starile depresive. Isi revine repede din perioadele de criza si infrunta cu acelasi curaj obstacolele ce-i stau in cale.

Nativul din zodia Tigru este sincer, afectuos si generos. Are un excelent simt al umorului, datorita caruia poate fi un companion foarte agreabil in societate. Principalele defecte ale unui Tigru sunt incapatanarea si impulsivitatea.

Tigrul este un conducator innascut, care nu accepta usor rolul de subordonat. Este necrutator cu dusmanii, capabil sa lupte pe viata si pe moarte atunci cand ii sunt afectate interesele sau cand se simte atacat.

In iubire, nativul din zodia Tigru este foarte posesiv, chiar gelos. Alaturi de un Tigru, dragostea este o experienta intensa, unica.

Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten