Moldova
Internaţional
+6o
Chişinău
Bălţi
Cahul
Comrat
Soroca
Tighina
Tiraspol
Cer Noros
Setaţi Totul.md ca pagină de start: în meniul browserului intraţi în "Setări" şi în câmpul pentru pagina principală scrieţi www.totul.md

Hoteluri Moldova

Cum să rezervăm hoteluri în Moldova?


Doriţi să vizitaţi Moldova? Imediat apar o mulţime de întrebări: unde să vă opriţi, cum de efectuat rezervarea unui număr în hotelurile din Moldova? Afacerea hotelieră din Moldova este reprezentată de un număr mare de hoteluri pentru toate gusturile şi portmoneurile. Începând de la mini-hotelurile de tip cabană mai ieftine şi terminând cu imensele hoteluri moderne cu tot felul de servicii, inclusiv VIP. Rezervarea hotelurilor în Republica Moldova, cu ajutorul unor site-uri de Internet vă va ajuta să alegeţi un hotel adecvat şi, în acelaşi timp să economisiţi până la 40%.

Cum aveţi de gând să vă petreceţi timpul în Moldova însorită? Doriţi să evadaţi de rutină şi afaceri - atunci bine aţi venit la mini-hotelurile, cum ar fi „Jazz 3*, Odiseu 3*, Art Rustic 3*, Vila Iris 3*”. Aici veţi fi ca acasă. Ele oferă în total 4-11 numere, dar, în pofida dimensiunilor reduse, este inclus totul pentru o adevărată sărbătoare: baruri, saune, piscine, terase, terenuri de tenis. Aşezarea convenabilă, liniştită, ambianţa plăcută ca acasă vă va permite să vă relaxaţi complet şi să evadaţi într-o atmosferă de odihnă. Există, de asemenea, şi parcări cu pază. În general, totul pentru ca să nu vă faceţi griji de nimic. Şi în asociere cu un preţ acceptabil de 40-70 de euro, mini-hotelul vă va lăsa cele mai plăcute impresii.

Dacă doriţi să faceţi vizita dvs. în Republica Moldova memorabilă, la dispoziţia dvs. sunt hotelurile de patru stele: : Flowers*, Dacia 4*, Budapest 4*, Manhattan Hotel & Restaurant. Toate acestea se află în centrul oraşului nostru frumos, aproape de principalele atracţii, importante centre de afaceri şi de divertisment. Fiecare dintre aceste hoteluri este unic. Design-ul interior este prezentat în mai multe direcţii diferite, de la clasicul strict până la Hi-Tech, iar planificarea şi tehnologiile iau în considerare tendinţele recente din industria hotelieră, îndeplineşte toate cerinţele unui hotel modern european. Desigur, aici, sunt preţuri total diferite, de la 80 la 190 de euro, dar nivelul serviciilor corespunde cu cel european.

Şi, în sfârşit, Hotelurile noastre lux de cinci stele: Nobil Luxury Boutique 5*. Aici designul de autor a numerelor şi a încăperilor pentru întâlnirile de afaceri se combină cu cele mai moderne standarde internaţionale de deservire şi cel mai înalt nivel de serviciu. Restaurante luxoase, săli de conferinţă, centre exclusive SPA, centre de fitness şi saloane de frumuseţe vor face aflarea în aceste hoteluri, într-adevăr confortabilă şi de neuitat! În ciuda preţurilor relativ mari 160 - 500 de euro, aceste hoteluri sunt foarte solicitate de către oaspeţii capitalei noastre.

Cei care vor să viziteze, nu doar capitala,ci de asemenea, să simtă coloritul naţional al ţării noastre, trebuie să se familiarizeze cu periferia moldovenească, cum ar fi hotelul Purcari Hotel 4 * în satul Purcari, situat la 120 km de Chişinău. Acest mic hotel confortabil este situat în complexul fabricii de vinuri "Purcari". În subsol puteţi gusta cele mai bune vinuri. Un lac cu lebede albe şi negre cu siguranţă nu vă vor lăsa indiferent!

Doriţi să vă opriţi la un apartament şi să fiţi independent în apartamente confortabile, atunci puteţi apela compania Adresa.

Indiferent de scopul vizitei dumneavoastră, veniţi în ospeţie şi niciodată nu veţi uita oraşul de pe cele şapte coline, cu parcuri umbrite şi centre de afaceri pline de viaţă, sate pitoreşti cu oameni ospitalieri şi hotelurile noastre minunate!

 
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten