LifeStyle Colecția de genți Margherita Missoni

Colecția de genți Margherita Missoni

Cândva aceasta era o companie mică de îmbrăcăminte tricotate pentru atleții italieni, apoi a devenit o companie italiană cu renume şi o linie de îmbrăcăminte originală, iar astăzi aceasta este o afacere de familie cu o istorie de 66 de ani şi prezentând o altă inovație – o colecţie de genți cu renume de la descendenta imperiului. Toate acestea reprezintă brandul „Missoni”.

Pe parcursul multor decenii, Casa Missoni a surprins prin soluţii îndrăzneţe şi idei originale, acum e rândul Margherita Missoni – moştenitoarea brand-ului de modă celebru. Este pentru prima dată când ea evaluează în calitate de designer, până acum responsabilitatea Margherita în afacerea familiei consta în faptul că ea era imaginea renumitului brand. La orice festivități tânăra se prezintă doar în haine Missoni, acum câţiva ani, ea s-a filmat în campania de publicitate a parfumului Missoni, care, îprintre altele, mereu se află în trusa ei pentru produsele cosmetice.

Colecția de genți Margherita Missoni nu este doar o dorință de a face „ceva”, ci este o idee originală, crearea căreia a fost inspirată de către prietenii ei adevărați. Este vorba despre faptul că fiecare geantă are o denumire! Și aceste denumiri nu sunt inventate, ci luate din viaţă – practic din documentele celor care o înconjoară pe Margherita timp de 27 de ani. Designer ul începător afirmă că fiecare geantă reprezintă concepția ei despre o anumită persoană, lumea sa interioară şi manifestarea exterioară. Drept inspiraţie pentru crearea celor cinci modele în miniatură – Tats, Eugene, Lsd, Coco B, Coquine – au fost cele patru prietene ale moştenitoarei imperiului de modă italiană: Tatiana Santo Domingo, Eugene Niarhos, Lauren Santa Doomingo şi Coco Brandolini. Ultima a fost sursa de inspirație pentru două lucrări unice: Coco B şi Coquine, iată în ce constă prietenia adevărată! Eugene Niarhos Margherita a fost văzută şi afirmată prin fâșiii de piele de căprioară, Lauren Santa Doomingo datorită imaginației designerului s-a transpus într-o geantă din dungi verzi, iar Tatiana Santa Domingo a devenit prototipul lucrărilor din lână şi mătase.
Desigur, aceste accesorii nu s-au putut lipsi de faimosul element al Missoni – fără zig-zag genţile de mână ar putea cu greu pretinde a fi speciale! Apropo, dacă vom face referință la istoria casei de modă, putem concluziona că zigzag-ul distinctiv cândva era o necesitate. În anii 60 compania Missoni nu dispunea de aparate performante, astfel se puteau croi doar țesături netede, şi deoarece asta era plictisitor, a fost realizată ideea de a coase benzi colorate de ţesătură pentru a acorda materialului „caracter”. Benzile caracteristice curbe astăzi sunt cunoscute fiecărui cunoscător al modei.

În concluzie, trebuie de remarcat că un asemenea obiect plăcut și exclusiv în același timp nu poate fi ieftin – prin urmare le-au fost stabilite prețurile de la 1275 dolari la 3140 dolari. Şi asta nu e totul: pentru ca geanta să fie finalizată sută la sută, Margherita Missoni a avut grija de un accesoriu important – pom-poms detaşabile, numai $ 18 şi genții i se oferă un aspect desăvârșit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele publicații

Помощь при лечении наркозависимости: Когда необходимо обратиться за помощью в ADOMED

Согласно данным статистики, наркомания — одно из наиболее распространенных пагубных заболеваний, которое касается всех слоев населения. Эта проблема может...

Что изменится в медицине Израиля после окончания карантина

По данным Ассоциации израильского медицинского туризма, ежегодно более 20 тысяч человек приезжают в страну на лечение из бывшего СССР....

Proteze dentare. Tipuri de proteze

Protezarea dentară – restaurare sau înlocuire completă a dinților lipsă cu construcții speciale. Pierderea dinților este posibilă la orice...

Tratarea dinţilor sub anestezie generală şi sedare la Jorge Dental Studio

Un eveniment important nu doar pentru clinică, cât şi pentru toată ţara s-a produs la începutul acestei veri:  Jorge...

Recomandăm

Rolete și porți secționale: specificul pieței din Moldova

Lumea modernă, inclusiv a noastră – din spațiul moldovenesc,...

Могут ли нас ожидать дальнейшие снижения курса доллара США

В прошлый вторник я задал вопрос о том, возможно,...

Poate fi interesant