TOTUL
Sexul in automobil – cum sa o faci corect?
19.10.2011, 15:15
Orice om, care niciodată nu a făcut sex într-un automobil va spune, că acest lucru trebuie făcut pe bancheta din spate. Nu este o afirmație suficient de adevărată. Există o mulțime de modalități mult mai comode de a face acest lucru pe scaunele din față. Cu atât mai mult că îți ia timp să te muți pe banchetă, iar pasiunea se stinge. Altceva este atunci, când conduceți automobilul, iar domnișoara este în dreapta Dumneavoastră. În asemenea cazuri procesul decurge mult mai rapid. Unicul obstacol între voi este cutia de viteze.

Încă înaintea preludiului încercați să apreciați situația, și anume: dimensiunile salonului automobilului, dimensiunile dumneavoastră și suplețea partenerei. Dacă, potrivit presupunerilor Dumneavoastră, totul ar trebui să decurgă cât se poate de bine, nu ezitați să căutați un loc liniștit pentru parcarea automobilului, iar dacă aveți înălțimea de 2 metri și conduceți un sport-cupe neîncăpător, atunci mai bine este să mergeți la hotel.

Deci, primul și cel mai simplu mod este scaunul din față a pasagerului. Deplasăm scaunul în urmă până la capăt, apoi speteaza până jos și gata. Ea se află în poziție orizontală, el – cu genunchii pe covoraș. Dacă există o mare diferență între nivelul bazinului lui și a scaunului, trebuie să aveți în mașină o pernă. Perna se pune sub fundulețul domnișoarei, care stă întinsă pe scaun, în așa fel se poate corecta eventuala incomoditate.

Vă puteți schimba cu locurile. Atunci bărbatul stă întins în scaun, iar domnișoara – deasupra. Însă nu fiecare domnișoară va fi în stare să se afle în această poziție pentru mult timp. În această poziție fiziologia își va manifesta imperfecțiunea: căci partenerul se mișcă înainte-înapoi, iar partenera în sus – în jos. În această poziție piciorul poate fi blocat în spațiul dintre ușă și scaun, și se mai poate lovi cu capul de acoperișul automobilului de nenumărate ori.

Să încercăm să ne deplasăm pe canapelele din spate ale automobilului. Desigur este un plus dacă în mașină bancheta se desface și putem obține un pat adevărat. Însă există o problemă: procedura de desfacere a scaunelor din spate este una foarte laborioasă și ia mult timp, de aceea, atunci când va fi finisată operațiunea de aranjare a patului – vă veți dori odihnă, ci nu sex. Din acest motiv, să facem abstracție de confort și partenerul se va așeza undeva la mijlocul scaunului din spate, iar partenera, în mod firesc, deasupra. Această poziție este simplă și comodă.

Desigur, vă puteți și întinde. Atunci nu veți fi nevoit să hotărâți cine va fi deasupra, și cine de sub. Numai că aceste poze sunt potrivite dacă automobilul are un scaun din spate spațios, de altfel, pur și simplu nu veți avea unde să băgați picioarele. Mult mai actuală este întrebarea: cine va fi în margine? Având în vedere că poziția laterală este cea mai potrivită pentru astfel de cazuri, totuși, există un minus: poziția laterală nu se potrivește tuturor cuplurilor.

Acestea sunt cele mai simple poziții pentru sex în mașină. Cuplurile ingenioase și pasionate găsesc mult mai multe variante pentru punerea în aplicare a acestei idei. La urma urmei, se mai poate deschide trapa și ferestrele, și imediat se va face loc pentru a situa capul călăreței, sau ambele picioare ale ei se vor orienta în ferestre opuse, în cazul în care ea stă pe bancheta din spate (funcționează numai cu gimnastele). Experiența a demonstrat că este mai bine să utilizați poziția clasică pentru sexul în automobil. În așa fel, totuși, e mai simplu și mai probabil să evitați traumele.
Sexul în mașină este o ocupație foarte extremală. Să ne imaginăm situația: Dumneavoastră ați făcut cunoștință cu o domnișoară în club. De acolo și mergeți. Aici nu este suficientă doar abilitatea de a seduce rapid și eficient. Gândiți-vă la siguranța zonei în care ați hotărât să vă parcați și să vă apucați de treabă. Cunoașterea orașului și a locurilor liniștite din el este o calitate foarte valoroasă. Apropo, din motive de securitate, mulți preferă anume scaunele din față – este mai aproape volanul și pedalele, și prin urmare, va fi mai ușor să vă mutați la volan în cazul oaspeților curioși sau răuvoitori din afară.

Despre securitatea de alt gen: se recomandă a păstra prezervativele în scrumieră. Aceasta va ajuta să evitați căutările printre haine și în buzunare, fapt care este foarte inconfortabil de realizat în salonul automobilului. În mod firesc, veți fi nevoit să renunțați la utilizarea scrumierei conform destinației sale.

Și încă ceva – nu vă grăbiți să opriți motorul. Dacă e iarnă afară sau locuiți la nordul îndepărtat, atunci încălzirea din mașină va fi foarte binevenită.

Urmarea în mod corespunzător a acestor sfaturi este garanția faptului, că odată, cu zâmbet pe față veți putea dărui fiului dumneavoastră un automobil, pe bancheta din spate a căruia el a și fost conceput.

Autor: Alexandr Dodul
 
Комментарии
2011-10-19T17:40:00+02:00
138
-131
какая гадость ваша заливная рыба, г-н Додул.. Мне жаль, что на таком уважаемом портале возникают такие перлы.. Напрвьте свою творческую энергию в другое русло, ведь в киосках и так много желтой прессы
2011-10-19T17:47:00+02:00
130
-120
В защиту автора хочу сказать, что изложено хорошо, читабельно, но, честно говоря, в моих глазах портал направлен на "доброе, светлое, вечное", а тут..
2011-10-19T18:09:00+02:00
145
-138
)))ничего пошлого, все с добром и о вечном - любовь, с*кс... видимо г-н Додул эксперт в любовных отношениях, например,недавняя статья о семейных отношениях и их этапах мне очень понравилась!
AEA
2011-10-20T10:41:00+02:00
126
-155
Ну что сказать-слов нет. Настоящая инструкция по применению!
2011-10-20T21:03:00+02:00
140
-130
Замечательная тема. Молодец автор, описал все, как положено и наверное это его фантазия....Loading...
Recomandăm
Cum să realizăm o teză de licență reușită
Realizarea unei teze de licențăla oricetematică, indiferent de disciplină, Citește
Toate suvenirele vorbesc despre Moldova
Dacă vreţi să mergeţi peste hotare şi nicidecum nu dispuneţi de timp pentru Citește
Helloween
Sărbătoarea mistică a Helloween-ului în fiecare an capătă tot mai multă Citește
Alimentaţia sportivă: Creatina
Ce este creatina şi la ce foloseşte acest produs? Înainte de a răspunde Citește

Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten