TOTUL
Te-ai ferchezuit, ai făcut o coafură nouă – iar el nici nu a observat!
31.10.2011, 10:19
Fiecare domnișoară vrea să arate uimitor și aceasta este un fapt cunoscut. Dorința de a atrage atenția celor din jur stă în natura femeilor. Și nouă, bărbaților, ne este plăcut să fim înconjurați de domnișoare elegante, îngrijite și îmbrăcate cu gust.

E adevărat că este un avantaj, dacă domnișoara este frumoasă prin natura sa, dar orice frumusețe trebuie menținută – altfel ea se ofilește. Și o domnișoară frumoasă se transformă într-o tipă nearătoasă, care, e puțin probabil, că va atrage atenția unui bărbat. Pentru că acest fenomen este un instinct aproape animalic, orientat spre atragerea partenerului sexual în scopul procreării. Evoluând, acest instinct a devenit o normă și acum femeile îl utilizează întotdeauna, chiar dacă nu mai are demult nevoie de partener.

De la aceste aspecte ale frumuseții feminine – indiferent de cât de trist este acest fapt— iau naștere bine cunoscutele plângeri ale bărbaților, de care am obosit de-a binelea. Cât de des noi, bărbații, utilizăm și putem auzi și prietenii spunând următoarele fraze:
- femeile au nevoie doar de banii noștri;
- ea este prea mercantilă și calculată;
- ea irosește timpul doar pe haine și saloane de frumusețe;
- ea are mai multă cosmetică decât întreprinderea la care se produce aceasta, etc.

Bărbaților, veniți-vă în fire, toate acestea se fac nu pentru că ea așa vrea, nu pentru a se lăuda prietenei, toate acestea femeile le fac pentru Dumneavoastră! Pentru ca Dumneavoastră să puteți merge cu mândrie pe stradă alături de ea, iar ceilalți bărbați să se gândească – cât de norocos sunteți Dumneavoastră!

Imaginați-vă: ați convenit să vă întâlniți mâine seara cu o domnișoară. Ea: a sunat în aceeași clipă la salonul de frumusețe pentru a merge în timpul zilei la coafură; acolo i-a fost spălat părul de lungime aproape de un metru, apoi uscare, vopsit, milaj, ondulare, iar uscare, aranjare, aplicarea diferitor soluții, despre destinația cărora un bărbat nici pe departe nu știe; pe cap sunt ba niște căciulițe din polietilenă, ba folie, iar în final – uscătorul de păr, ce amintește prin forma sa o găleată. Ea a utilizat patru ore doar pentru coafură, apoi încă două ore de manichiură, iar înainte de a ieși la întâlnire ea mai are nevoie de încă o oră pentru a se machia și a alege ceva pe măsură din garderoba sa. Ați făcut calculele? – Șapte ore ea a cheltuit pentru a ieși demn la întâlnirea cu Dumneavoastră! Imaginați-vă, cât timp, efort și bani?

Iar ca răspuns?
Nu este vorba doar despre faptul că nouă pur și simplu ne este dificil să facem un compliment domnișoarei. Pentru că noi am inventat că femeile au nevoie doar de banii noștri. În mod firesc, vom cumpăra din politețe un buchețel de flori, iar apoi ne vom plimba câteva ore prin parc, vom admira luna și stelele și vom povesti cât de pricepuți și importanți suntem. Iar ea va merge alături pe tocuri înalte pe cărărușele fărâmate sau pavate cu calupuri, gândindu-se – cum oare nu-i vine lui în minte să se oprească la o cafenea din apropiere pentru a vă odihni un pic și a bea măcar o cafea. Dar dacă ea va încerca prin aluzii lejere să-l conducă în vreun local, el va aprecia aceasta drept argument direct al faptului că timpul petrecut cu ea costă bani. Este puțin probabil că o astfel de întâlnire se va încheia cu succes.

Nu există nimic surprinzător în această modalitate de gândire a bărbaților și a femeilor. Însă, bărbaților, atrageți atenția asupra faptului că femeia dorește ca atitudinea luată față de ea, la fel ca și comportamentul, să corespundă aspectului ei. Căci ea a cheltuit atâtea pentru a obține acest aspect de dragul Dumneavoastră. Și aici nu este vorba despre mercantilism! Dacă această domnișoară este ”a million dollar baby”, atunci la ce bun ea să fie alături de un bărbat care nu este în stare să îi facă curte în modul corespunzător? Răspunsul este simplu: femeia își alege un bărbat puternic. Căci fiecare bărbat trebuie să posede această trăsătură la nivel genetic – a asigura și a proteja.

A fi întotdeauna puternic în toate!


Autor: Alexandr Dodul
 
Комментарии
2011-11-25T18:21:00+01:00
108
-115
Мы замечаем,просто не хотим этого показывать.Если покажем то все это конец
2012-07-19T13:48:00+02:00
118
-97
"ведь все это делается не просто, потому что ей так хочется, не для того, чтобы похвастаться подруге, все это для Вас!" - ЧУШЬ! Спросите ЛЮБУЮ девушку любого возвраста, любой страны, зачем это ей и услышите "В первую очередь для ЧитатьLoading...

Recomandăm
Arta complimentelor pentru bărbaţi
Oare şi bărbaţii au nevoie de complimente? Desigur! Complimentele sunt Citește
Bărbatul visurilor mele!
Sînt sigură că în fiecare revistă pentru femei sau roman de damă Citește
 Cum să învățăm să-i iertăm pe cei care care ne-au făcut să suferim?
Fiecăruia dintre noi îi sunt cunoscute sentimentele de suferință și Citește
Limbajul dragostei
Niciodată viitorul nostru imaginar nu corespunde cu momentele din prezent, Citește

Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten