TOTUL
Sexul sau somnul ?!
22.02.2012, 15:31
Ai avut o zi grea la serviciu, cina și alte ocupații casnice, și cînd vine noaptea, îți mai ajung oare puteri pentru sex? Preferi să dormi acele 8 ore de relaxare și revigorare sau să ai parte de o aventură sexuală?

Se pare că o noapte de somn câștigă teren în fața unui sex excepțional. Este important somnul,nu zic ,doar ... cum rămîne cu beneficiile sexului?
Dacă un deceniu în urmă numărul persoanelor care ar fi preferat un somn de noapte bun în loc de sex era redus, actual însa se înregistrează tot mai mulți adepți dornici de a pune capul pe pernă.

Cu siguranță un insomniatic este mai puțin sexy. Sexul însă este și el odihnitor și este un argument destul de puternic pentru cei care spun că dorm pentru a arată mai fresh și mai frumos.

Recent cercetătorii suedezi au demonstrat pe baza unor fotografii tip test că aceleași persoane erau mai atractive atunci când avut parte de odihnă, decât atunci când au fost private de somn în favoarea sexului.

Și căsnicia se pare că merge mai bine atunci când “alegem somnul”, în locul sexului de noapte,spun specialiștii. Femeile care dorm puțin noaptea sunt mai nervoase,mai irascibile a doua zi și sunt mai predispuse spre ceartă cu soții lor.
În cazul bărbaților însă,dacă nu dorm suficient ,vor suferi o scădere considerabilă de testosteron. Testosteronul este un hormon secretat de testicule,implicat în diferențierea sexuală și în dezvoltarea prostatei.


Cercetătorii americani au făcut un studiu. S-a analizat starea unor bărbați care au dormit 5 sau mai puține ore pe noapte o săptămână întreagă.

Automat, viața lor sexuală și funcția lor reproductivă au fost date peste cap. Pe lângă asta, și masa musculară si densitatea osoasă au de suferit.
Nu zic că trebuie să ne apucăm de dormit și să lăsăm una din cele mai îndrăgite plăceri trupești,doar că un lucru este sigur, dacă dormim mai bine…apetitul sexual va fi mai mare !!!
S.F. 
КомментарииLoading...

Recomandăm
Sfaturi pentru barbati: сum ne imbunatatim viata sexuala
În cuplu vostru au apărut probleme în sex? Libidoul tau este Citește
Sexul sau somnul ?!
Ai avut o zi grea la serviciu, cina și alte ocupații casnice, și cînd Citește
Sexul sub microscop
Nu e deloc un articol vulgar! Celor cărora le este frică să vorbească despre Citește
Sexul in automobil – cum sa o faci corect?
Orice om, care niciodată nu a făcut sex într-un automobil va spune, că Citește

Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten