TOTUL
Primăvara și libidoul sexual
1.03.2012, 12:13
Iată că a sosit primăvara, tot mai multe raze de soare se joacă de-a prinselea pe corpul nostru. Bărbații care doresc să aibă un apetit sexual mai mare nu au decât să se expună mai mult la soare..


Din cîte cunosc razele solare provoacă secreția hormonului fericrii în organism,iată de ce, de cele mai dese ori avem dispoziție frumoasă într-o zi cu soare. Pe lângă aceasta, oamenii de ştiinţă din Austria au descoperit că lumina soarelui creşte nivelul de testosteron, hormonul sexual masculin,atât de necesar pentru acei la care pofta sexuală a hibernat toată iarna.

Potrivit studiului de la Universitatea de Medicină din Graz, Austria, oamenii cu un nivel ridicat de vitamina D în sânge au un nivel mai mare şi de testosteron decât bărbaţii cu mai puţină vitamina D.


90% din vitamina D din organism este produsă de acţiunea razelor solare asupra pielii, spun cercetătorii, adăugând că un nivel suficient de ridicat de vitamina are o „influenţă pozitivă” asupra testosteronului.


Bărbaţii care se asigură că organismul lor are suficientă vitamina D îşi fac un mare bine în ceea ce priveşte nivelul de testosteron şi libidoul.
Pofta Dvs sexuală poate fi “trezită” și datorită anumitor alimente bogate în vitamina D cum ar fi peștele, laptele, ouălele, produse din soia și cereale .


Dar dacă revenim la razele solare,acum încep să înțeleg de ce femeile își provoacă atâta bărbații la plimbări prin parc…


S.F.

 
КомментарииLoading...

Recomandăm
Arta complimentelor pentru bărbaţi
Oare şi bărbaţii au nevoie de complimente? Desigur! Complimentele sunt Citește
Bărbatul visurilor mele!
Sînt sigură că în fiecare revistă pentru femei sau roman de damă Citește
 Cum să învățăm să-i iertăm pe cei care care ne-au făcut să suferim?
Fiecăruia dintre noi îi sunt cunoscute sentimentele de suferință și Citește
Limbajul dragostei
Niciodată viitorul nostru imaginar nu corespunde cu momentele din prezent, Citește

Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten