TOTUL
Vintage: lucrurile noi – sunt cele vechi bine uitate
18.05.2012, 10:10
Vintage este o tendinţă care va fi mereu în modă. Până şi celebrităţile care merg pe covorul roşu poartă ţinute ce combină bijuteriile şi încălţămintea cu rochiile de epocă.

Îmbrăcămintea anilor trecuţi se transformă din vechituri în trenduri noi în doar câţiva zeci de ani. Aceste haine se potrivesc aproape fiecărui eveniment, haine atât pentru serviciu, pentru port zilnic, cât şi pentru ocazii speciale. Acest gen de îmbrăcăminte îl puteţi găsi în magazinele de caritate şi la lichidări de stoc, astfel şi să economisiţi bani.
Câteva sfaturi cu privire la stilul vintage, vă vor îndruma cum să purtaţi această îmbrăcăminte, pentru ca ea să exprime în cel mai bun mod individualitatea dvs.


Combinaţi şi experimentaţi


Îmbrăcămintea în stilul vintage trebuie să fie, mai întâi de toate, curată şi să aibă un aspect clasic. Este necesar să îmbrăcaţi doar un singur element de epocă, ca să nu arătaţi prea conservativ.
Experimentaţi, combinaţi şi comparaţi diverse elemente retro cu îmbrăcăminte modernă sau accesorii, ceea ce vă va ajuta să înnobilaţi vestimentaţia dvs.
De exemplu, la o bluză de epocă îmbrăcaţi o fustă mini modernă sau blugi.


Alegeţi mărimea potrivită


Nu trebuie să cumpăraţi îmbrăcăminte de epocă sau bijuterii după principiul „poate se potriveşte”. Dimensiunile şi mărimile îmbrăcămintei deseori se schimbă. Rochia anilor 60 însemnată cu mărimea şase, în prezent este echivalentă cu diferite mărimi. Nu cumpăraţi haine de pe raft, fără ca s-o probaţi.
Atunci când cumpăraţi îmbrăcăminte stil vintage, luaţi măsurile proprii, în special în regiunea coapselor, pieptului şi mâinilor. Îmbrăcămintea care este prea mare, vă vor face voluminoasă şi va înăbuşi forma dvs. naturală a corpului. Îmbrăcămintea care este prea mică, va forma cute în jurul pielii dvs. şi va crea efectul unui corp neuniform.


Folosiţi accesorii


Accesoriile moderne pot decora într-un mod deosebit îmbrăcămintea dvs. în stilul vintage. Cel mai important este ca accesoriile să nu atragă total privirea de la îmbrăcămintea dvs. De exemplu, dacă purtaţi o rochie de epocă scurtă cu tăietură, atunci combinaţi-o cu un colier simplu sau cu un pendantiv auriu, ceea ce va atrage privirea spre liniile hainei.

Creaţi, experimentaţi, şi garderoba dvs. vizibil se va umple cu haine moderne pentru un look exclusivist.


 
КомментарииLoading...

Recomandăm
Основные направления в женской моде в сезоне осень-зима 2013–2014
В новом сезоне дизайнеры удивляют изысканностью и оригинальностью решений. Citește
Nuanţele de roşu pentru vestimentaţia toamnei 2012!
Printre nuanţele închise şi cele deschise care vor domina moda toamnei Citește
Principalele tendinţe în modă pentru toamna-iarna 2012-2013.
Vara, mare, soare, perioada concediilor şi a vacanţei…dar toate au un Citește
Îmbrăcăminte modernă sezonul vară 2012
Fiecare dintre noi aşteaptă cu nerăbdare sosirea verii. Şi desigur, fiecare Citește

Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten