TOTUL
Cum să îngrijim pielea după plajă?
8.06.2012, 10:27
De cele mai dese ori, după ce am făcut băi de soare, piele nu arată așa cum ne-am dorit, apar pete, riduri și dese ori- arsuri.

Cum putem evita asemenea probleme? Pentru început trebuie să determinați tipul de piele pe care îl aveți pentru a vă putea bronza corect și doar după aceasta procurați produse cosmetice de îngrijire a pielii.

Există patru tipuri principale de piele:
1. Bronzul nu se așterne deloc pe piele, iar după o îndelungată aflare la soare obțineți arsuri, iar în acest caz nu merită să vă expuneți la soare.
2. După expunerea la soare pielea se înroșește, iar la respectarea tuturor regulilor, după plajă vă veți putea bucura de o piele frumos bronzată.
3. Pielea devine mai întunecată, deși dacă vă expuneți prea mult la soare puteți face arsuri ușoare.
4. Nu vă ardeți deloc, iar după plajă pielea devine măslinie.

În dependență de tipul de piele trebuie selectate și produsele cosmetice. Dacă aveți piele de tip 1 sau 2, atunci este necesar să folosiți creme cu grad înalt de protecție. Iar cei care au pielea tip 3 sau 4 pot recurge la creme cu un grad de protecție minimal. O condiție obligatorie de îngrijire a pielii după plajă constă în faptul ca înainte de a merge la plajă sau solariu trebuie să aplicați corect crema potrivită, cu treizeci de minute înainte de expunerea la soare. Trebuie să aplicați cremă inclusiv și pe față, pentru a evita apariția petelor. Crema cu protecție maximală trebuie aplicată zilnic pe parcursul întregii perioade de vară. Pielea sensibilă din jurul ochilor nu se recomandă a fi prelucrată cu cremă, folosiți doar ochelarii de soare. Pentru a vă bucura de o piele frumoasă și sănătoasă nu trebuie să stați în soare după orele douăsprezece. După această oră chiar și aflarea sub umbrelă nu vă va salva de razele ultraviolete, ceea ce va determina arsurile solare.

După bronzare pielea trebuie hidratată și calmată. Dacă ați depistat că pielea este roșie, aceasta vorbește despre arsuri solare, ceea ce înseamnă că trebuie să răcoriți cît mai repede zonele cu pricina folosind bandaje reci, după care veți folosi o cremă antibacteriană și de regenerare. Dacă aveți arsuri nu mai puteți sta la soare. După bronzare pielea devine dură și lipsită de elasticitate, ceea ce duce la apriția ridurilor și la îmbătrînirea timpurie a tenului. Pentru a evita acest fapt trebuie să hidratați suficient pielea cu ajutorul unei creme, a unei loțiuni sau lăptișor pentru corp. Aceste produse nu doar hidratează pielea, dar și o răcoresc pentru o lungă perioadă. Trebuie să folosiți produse cu efect calmant. Puteți folosi un scrub pentru piele doar în cazul cînd doriți să scăpați de bronz, deoarece acesta exfoliază stratul superior al pielii.

Apariția petelor vorbesc despre faptul că persoana în cauză s-a flat mult timp în soare, sau dacă pielea este expusă la pigmentarea genetică. Aceste pete pot fi îndepărtate cu ajutorul scrubului în condiții de casă sau cu ajutorul unui specialist. Pentru a scăpa de pete și a-i reda pielii aspectul de mai înainte, specialiștii recomandă respectarea următoarelor proceduri:
-peelingul chimic în baza aminoacizilor din fructe;
-terapia cu laser;
-photocorrection.
În așa mod vor fi înlăturate nu doar petele solare, dar și cel pigmentare și ridurile. 
КомментарииLoading...

Recomandăm
Perfecționați-vă împreună cu Atlant
Menținerea unei condiții fizice bune este un imperativ nu doar pentru Citește
Идеальная фигура к пляжному сезону: 7 основных правил
Хотите выглядеть идеально к пляжному сезону? Без проблем надевать коротенькие Citește
,,Sancos: împachetări pentru întinerire şi remodelare corporală!
Vă consideraţi frumoasă? Se spune că femeia este cu adevărat frumoasă doar dacă Citește
Pilates - antrenamente sigure pentru corp și spirit
Astăzi, pilates este o tendinţă populară şi chiar modernă în fitness. Citește

Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten