TOTUL
Dependența de cosmetică-mit sau realitate?
13.06.2012, 15:54
Care este atitudinea dumneavoastră față de cosmetică? Cît loc liber aveți în trusa de machiaj? Dar pe măsuța de toaletă. De cele mai dese ori el lipsește cu desăvîrșire. Iar la întrebare ,,fără de ce nu vă puteți lipsi?”, femeile nu se vor gîndi mult pînă vor da un răspuns.

Cercetătorii vor să ne convingă de faptul că o mare parte a sexului frumos prezintă un interes nesănătos față de produsele cosmetice. În lumea contemporană aceasta a devenit o realitate. Nu este doar o modalitate de a sublinia frumusețea, sau de a ascunde imperfecțiunile tenului, dar și o sursă de autoprotecție care ascunde propria subestimare și nemulțumirea de sine.

Specialiștii de la Harris Interactive au efectuat un sondaj pe 1200 de femei și au obținut următoarele rezultate. Majoritatea celor intervievate au răspuns că se consideră neatrăgătoare dacă nu sînt machiate, 14% au declarat că sînt sigure că nu sînt frumoase nemachiate, 14% le este frică să iasă nemachiate din casă și tot atîtea au declarat că se simt goale dacă nu poartă machiaj. Mai puțin de jumătate din femei au spus că folosesc cosmetica doar ca să ascundă unele imperfecțiuni. A patra parte din respondente au început să folosească cosmetica mai înainte de 13 ani.

Aceste rezultate îi îngrijorează pe cercetători, deoarece o asemenea atitudine nefirească față de cosmetică poate provoca numeroase probleme.
 
КомментарииLoading...

Recomandăm
Идеальная фигура к пляжному сезону: 7 основных правил
Хотите выглядеть идеально к пляжному сезону? Без проблем надевать коротенькие Citește
Основные направления в женской моде в сезоне осень-зима 2013–2014
В новом сезоне дизайнеры удивляют изысканностью и оригинальностью решений. Citește
,,Sancos: împachetări pentru întinerire şi remodelare corporală!
Vă consideraţi frumoasă? Se spune că femeia este cu adevărat frumoasă doar dacă Citește
Tendințele de bază ale modei feminine pentru toamna-iarna 2012-2013.
Vara e pe sfîrșite. Rochiile lungi și fustele maxi, din păcate nu se Citește

Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten