TOTUL
“Servește MyO2 ,îngeraș!“
31.07.2012, 12:06 autor: Bio Country S.R.L. - Apa Oxigenată MyO2

Bucuria de a fi mamă … Întîia privire conștientă a micuțului,primul zîmbet,primul dinte,primul pas,primul cuvînt rostit - «mаmа». Iradiați de fericire,uitînd de insomnia bebelușului de noaptea trecută. Îi zîmbiți cu drag și sunteți încrezută,că o lume întreagă îl așteaptă nerăbdătoare. Copiii – florile vieții! Fiecare părinte dorește să-și vadă odrasla voioasă,activă,mărinimoasă,comunicabilă și deșteaptă,înconjurată de prieteni adevărați și dornică de cunoștințe. Astăzi acest vis devine realitate cu ajutorul apei îmbogățite cu oxygen MyO2 ! A bea sau a nu bea ? Mai bine zis – a servi sau nu bebelușul cu apă? Să gîndim logic-își anulează oare consumul zilnic de apă vreun matur? Nu. Nou-născutul e și el un omuleț. El constă în mare parte din apă,mai precis în mărime de ¾ din corpulețul său. Apa îi este necesară tuturor organelor și țesuturilor sale.Mecanismele de reglare a schimbului de substanțe la bebeluși sunt în stadie de formare,de aceea lichidul în organism se repartizează neuniform. Astfel,asupra sănătății lor acționează nefast nu numai deficitul,ci și excesul de apă. Vă recomandăm ,totuși, să serviți micuțul cu apă,mai ales dacă nu-l alaptați natural! Cu atît mai mult îi este necesară apa , dacă are pielea,buzele și limbuța uscată,greu adaugă în greutate,face febră,are un puls mărit sau vomită. E inutil să remarcăm riscul la care supuneți copilul dîndu-i apă de la robinet,chiar și filtrată.Soluția ideală ar fi apa îmbogățită cu oxygen MyO2 , ce se comercializează în magazine. Ea nu necesită fierbere.Producătorii-compania “BIO-COUNTRY”- garantează calitatea și lipsa substanțelor dăunătoare.

Cîtă apă îi este necesară micuțul va stabili singur.Dacă nu-i va fi sete ,el pur și simplu va refuza să bea. Copilul dumneavoastră este o sursă de bucurii. El deja nu mai e un boț cu ochi,ce numai plînge și fosăie.Aveți un omuleț sine stătător,ce mereu aleargă,percepe lumea înconjurătoare și permanent adresează aceeași întrebare- «DE CE?» Îi sclipesc ochișorii,cînd descoperă ceva nou.Fiecare părinte își dorește un copil cît mai deștept.Cum să-i accelerăm dezvoltarea intelectuală? Coeficientul intelectului copilului nu întotdeauna,deși adesea,genetic depinde de intelectul părinților.Pe lîngă ereditate, el este influențat de o sumedenie de factori: mediul emoțional ambiant,intensitatea sistemului de învățămînt,sănătatea copilului ș.a.Scopul părinților-este de a-i dezvolta intens intelectul copilului. Celulele creierului constau 85% din apă.La discreția lui stau 20% din sîngele circulant din organism.

Oxygenul activ din componența apei îmbogățite cu oxygen MyO2 ,activizează toate procesele ce au loc în creier și îmbunătățește memoria.Concomitent contribuie la concentrarea atenției,îmbunătățirea reacției copilului,dezvoltarea intelectuală și preîntîmpină oboseala. Sănătatea micuțului reprezintă una din preocupările primordiale ale părinților,care pe motive necunoscute cred că și aceasta depinde de eriditate. Real însă,doar o mică parte din boli se transmit prin eriditate: ele sau sunt genetice,sau apar ca rezultat al mutației genelor în timpul sarcinii.Restul bolilor sunt infecțioase sau acaparate și cantitatea lor depinde de sistemul imunitar al copilului. Imunitatea-reprezintă un set de funcții de ripostare a organismului.Ea depinde de un șir întreg de factori și părinții trebuie din primele zile să-și ajute odraslele la întărirea acestui scut natural. Apa îmbogățită cu oxygen MyO2 întărește sistemul imunitar al copilului . În stare de repaos,respirînd prin plămîni,în organismul copilului se asimilează doar 25% din oxygenul inspirat.La mărirea activității fizice acest indice crește de cîteva ori.

Doar nimerind în organism sub formă lichidă-cu apa îmbogățită cu oxygen MyO2 cantitatea de oxygen ce ajunge la fiecare celulă a corpului copilului dumneavoastră crește de 10 ori.În plus,el va primi oxygen activ ,care pe bună dreptate face minuni! Copilul aduce de la școală nu numai note bune.Începutul anului școlar înseamnă pentru micuț noi învățători,noi impresii,noi prieteni și ,din păcate,noi bacterii... Școala este o seră favorabilă pentru multe boli ce infectează pe parcursul anului copiii noștri.Doar a agăța o viroză e cel mai ușor în locurile aglomerate,unde copiii contactează intens. Și locul ideal este școala.Conform statisticii,familiile cu copii de vîrstă școlară fac viroze cu mult mai des ca celelalte familii ,numărul anual de asemenea boli la fiecare membru al familiei ajungînd la 12!Scopul principal al apei îmbogățite cu oxygen MyO2 este de a ajuta organismul să riposteze bolilor!

Conform cercetărilor,aproape 8% din bebelușii de pînă la 1 an și aproape 20% de pînă la 3 ani fac reacții alergice la careva produse.Alergia alimentară este o maladie foarte răspîndită și rămîne a fi una dintre cele mai greu de diagnosticat și de tratat ,mai ales la copii.Consumul zilnic al apei MyO2 preîntîmpină intoxicarea organismului copilului și apariția alergiei,eliminînd la timp acidul și substanțele dăunătoare din organism. În ultimul timp tot mai acută este problema ecologiei orașelor mari.Pe an ce trece se mărește cantitatea de mașini,majoritatea întreprinderilor nu respectă normativele ecologice, impurificînd atmosfera. Copiii-orășeni,de regulă,sunt mai emotivi,mai sensibili și mai neprotejați.Cauza este acțiunea toxică asupra organismului copiilor a chimicatelor ce se conțin în excesivitate în aer și produse alimentare,precum și în apă. Copiii suferă mai mult ca maturii.Aceasta și a cauzat compania “BIO-COUNTRY” la producerea apei îmbogățite cu oxygen MyO2 !

Copii din orașe se deosebesc de cei de la țară prin pielea albă,cearcăne sub ochi,corp astenic și,foarte des,obezitate.Epidemia de obezitate prematură cuprinde noi și noi regiuni.Indiferent de faptul, suferă moral sau fizic momentan ,din cauza greutății corporale excesive sau nu,copilul își va de seama de faptul obezității. Și atunci el vă va învinovăți de maladie și discomfort anume pe dumneavoastră. MyO2 este un remediu împotriva obezității.Ea elimină toxinele din organism și deja peste 4 săptămîni copilul va pierde 2-7% din kilogramele-surplus. Pentru un efect dorit e necesar de consumat zilnic 3% din masa corporală în prize egale:

- dimineața pe nemîncate

- Cu 30minute înainte de fiecare masă 

- După 2,5 ore de la fiecare masă 

 

Anume în intestine are loc absorbția substanțelor folositoare organismului și ,dacă ele vor fi curățate, nimic nu va împiedica micuțul să se bucure de viață! Constipațiile,lipsa poftei de mîncare,durerile din abdomen,balonările-toate vor dispărea la consumul zilnic al apei îmbogățite cu oxygen MyO2 . Voma și diareea pot purta și un caracter neurologic.Apariția lor dimineața, înainte de școală sau grădiniță pe parcursul săptămînii și lipsa în zilele de odihnă mărturisesc în folosul nevrozei.Astfel de situații adesea se întîlnesc la elevii claselor primare dacă învățătorul este prea strict sau părinții au cerințe sporite față de micuț. Chiar și elevii claselor mari au nevoie de o perioadă de adaptare după vacanța de vară.

Cu atît mai mult un elev din clasa întîi. Adolescenții au nevoie de independență și ,adesea,nu țin cont de doleanțele părinților.Nu vă faceți griji dacă copilul se comportă,după părerea dumneavoastră, neadecvat. E o normă pentru adolescenți.Depresia maturilor este studiată minuțios-se scriu articole,se dau sfaturi... Dar se uită că deprimarea a încetat demult a mai fi o problemă numai a maturilor.Copiii tot mai des încearcă stări de deprimare. MyO2 este un antidepresant minunat!Ea normalizează echilibrul psihic și somnul. Organismul uman are centre nervoase ce măresc rezistența lui la durere. Acționînd asupra lor direct, MyO2 reprezintă un preparat natural,ce atenuiază durerea,fiind ,în acest sens,mai efectiv decît orice preparat din arsenalul industriei farmaceutice și neavînd reacții adverse. Practic fiecare familie ,unde există copii de vîrsta grădiniței(3-4 ani),se ciocnește de problema dificilă a trezirii matinale. «Concertele de dimineață» sunt o încercare grea pentru nervii copiilor și a maturilor. În plus,toată ziua părinții sunt urmăriți de senzația neplăcută că ,totuși,și-au lăsat odorul ,plîngînd , în atenția educatoarei. Îmbrățișați-vă dimineața micuțul,întinzîndu-i cu drag un pahar de apă îmbogățită cu oxygen și spuneți-i duios” servește MyO2 ,îngeraș!” Oxygenul activ îl va trezi în locul dumneavoastră. Adesea,dimineața, copiii refuză să ia micul dejun.În cel mai bun caz, iau o tartină.

Nu-i impuneți! E periculos să te alimentezi avînd o dispoziție rea,fiind înfuriat,deprimat sau avînd alte emoții negative.După părerea dietologilor,aceasta poate duce la apariția gastritei sau a ulcerului. Serviți-vă copiii cu apă îmbogățită cu oxygen MyO2 . Valoarea energetică va fi la fel ,dar organismul va primi o energie pură,ce nu lasă impurități! Învățați copiii sa-și tonifice organismul nu cu energizante chimice dăunătoare,ci cu MyO2 . Apa acționează direct asupra terminațiilor nervoase și, fiind absolut naturală,reprezintă un tonifiant ideal pentru copii.Paharul de apă consumat, peste cîteva minute,va stimula sistemul nervos simpatic și sistemele generatoare de serotonină a creierului și a coloanei vertebrale, lăsîndu-le în excitație pe timp de 2 ore. Copilul trebuie să facă sport minimum 1 oră pe zi .Găsim soluția simplu și genial.Nu limităm copilul în activitate locomotorie,ci,invers,-îi creăm condiții favorabile-cumpărăm un complex sportiv! Inele,scară ,bară-și copilul nu are timp de ghidușii. Consumul apei îmbogățite cu oxygen MyO2 înaintea și pe parcursul antrenamentelor le va mări eficacitatea ,va contribui la reabilitarea și restabilirea forțelor după antrenament ,iar copilul dumneavoastră va atinge noi performanțe!

 

 

Apa îmbogățită cu oxygen MyO2 îi este a doua mamă .

Nu gelozați! Împreună vă veți isprăvi mult mai bine!

 
КомментарииLoading...
Recomandăm
Vaccinarea copiilor - "pentru" şi "contra"
Vaccinarea prevede programul de imunizare de rutina adoptată în fiecare Citește
Maternitatea surogat: pro și contra
Săptămîna trecută la emisiunea televizată de pe postul ,,Publika Citește
Copilul capricios: cum să procedăm?
Dacă aveți copii, atunci nu o dată v-ați gândit cum să luptați corect cu Citește
Cum învățăm copilul să fie rezistent?
În zilele noastre magazinele sunt pline de jucării diverse, Citește

Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten