TOTUL
Nunta iarna - o poveste de neuitat
9.11.2010, 11:25
Cu siguranță, pentru fiecare persoană nunta rămâne una dintre cele mai frumoase și mai vii amintiri. Acest eveniment este unirea a două inimi care se iubesc, el trebuie neapărat să fie luminos şi memorabil.

Fără îndoială, părerile cu privire la desfăşurarea acestui eveniment festiv sunt împărțite, fiindcă unii își doresc o nuntă regească, pompoasă și grandioasă, iar alții vor pur şi simplu să sărbătorească acest eveniment important într-un cerc restrâns, printre apropiați, rude şi prieteni. În ceea ce priveşte perioada în care ar trebui să aibă loc nunta, putem spune doar un singur lucru - imaginația nu are limite. Desigur, majoritatea preferă să facă nunta vara, deoarece acest sezon gingaș ascunde mai puține surprize.

Dar ce putem spune despre iarnă? Mulţi se tem de ea, presupunând că această perioadă a anului este cea mai problematică din punct de vedere al organizării şi desfăşurării unei nunți.

Ar trebui să spunem că, în realitate, lucrurile nu stau așa, deoarece o nuntă făcută iarna se poate transforma într-o frumoasă poveste de neuitat. Având în vedere semnul prevestitor din vechime, care spune că, ploaia la nuntă promite o căsnicie lungă și fericită, poate fi parafrazată astfel: zăpada va fi garanția unor relaţii puternice şi a unei vieți lungi împreună.

Dacă e să analizăm nunta de iarnă din punct de vedere practic, se pot găsi, cu siguranță, o mulțime de avantaje, care ne îmboldesc să organizăm nunta anume în acest sezon rece. De exemplu, este demn de remarcat faptul că, în timpul iernii toate serviciile legate de acest eveniment festiv vor costa mult mai puțin. Acest lucru se aplică și la organizarea ceremoniei şi la partea alimentară. Şi cât de plăcut surprinsă va fi mireasa, deoarece va avea posibilitatea extraordinară de a-și cumpăra o rochie la un preţ redus. În plus, pe timp de iarnă, în saloanele de mariaj nu există acea grabă şi forfotă legată de nuntă, clienţii, care doresc să-și sărbătorească nunta, de obicei, sunt mai puțini, decât vara şi chiar primăvara, de aceea, specialiștii vor fi la dispoziția dvs. pentru a vă acorda atenția, de care aveți nevoie pentru transformarea acestei date într-un grandios eveniment de neuitat.

Trebuie să spunem că, nunta pe timp de iarnă se va petrece într-un mod foarte original şi neobişnuit. Pe lângă o rochie frumoasă, mireasa poate purta o haină de blană albă, elegantă sau o pelerină caldă, iar în loc de pantofi - cizme albe. Pentru ca să nu se facă o contopire cu fondul înzăpezit al naturii, se poate face o alegere originală cu privire la rochia de mireasă. Aceasta nu trebuie să fie neapărat de culoare albă, chiar dimpotrivă. Va fi foarte originală o rochie de nireasa în tonuri deschise de roz, albastru, tonuri frumoase şi pastelate.

Multe mirese își fac griji că buchetul de nuntă se va deteriora și se va usca repede din cauza frigului. Acest lucru este absolut greșit, deoarece, la momentul actual, floriștii prelucrează florile în aşa fel încât acestea să-și păstrează aspectul proaspăt pentru un timp destul de lung.

Cu toate acestea, există și unele aspecte negative în privința sărbătoririi unei nunți pe timp de iarnă. De exemplu, începând cu 10 decembrie, perioadă considerată ajunul Anului Nou, cresc prețurile la toate produsele alimentare. Prin urmare, cel mai bine este să vă mai gândiți cum să organizați o nuntă în condiţii mai favorabile.
Alex Mann
 
КомментарииLoading...

Recomandăm
Cele mai frecvente cadouri de nuntă – Top-5
1. Bani. Deşi poate părea a fi o alegere impersonală şi deloc creativă, banii Citește
G&G Studio - magia sărbătorii voastre
Doreşti ca nunta ta să aibă splendoarea nunţii regale? În cea mai Citește
Rochiile de mireasă Pronovias. Colecția 2011
A găsi rochia de mireasă potrivită nu este un lucru ușor, deoarece Citește

Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten