TOTUL
Rochie pentru balul de absolvire 2011
18.05.2011, 11:13
Rochia de bal pentru seara de absolvire reprezintă prima îmbrăcăminte matură, prin care se afirmă lumii "am crescut şi sunt o adevărată regină". Unele tinere percep acest eveniment drept o modalitate de a-şi manifesta protestul, alegând un veșmânt extravagant, vulgar. Altele, lăsându-se influenţate de mame, îmbracă o rochie cu dantele şi fundiţe, iar în rezultat, absolventa seamănă cu un tort de nuntă. Cu toate acestea, mulţi ani mai târziu, uneori privind fotografiile de la balul de absolvire, simțim doar ruşine..

 
Desigur, este destul de neplăcut de a explica ceva unui adolescent încăpăţânat, însă, cel puţin, merită de meditat asupra faptului care va fi reacția de acceptare a propriului aspect peste zece ani. La urma urmei, balul de absolvire este un eveniment important in viaţa unei fete. Alegerea rochiei deseori începe de la începutul anului de învăţământ. În continuare, vom stabili care sunt tendinţele modei pentru acest sezon..

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v70), quality = 100

Rochie la modă pentru balul de absolvire 2011


Mai întâi, merită de luat în consideraţie lungimea rochiei. În această privinţă atenţionăm asupra faptului că nu merită de atras atenţia veşmintelor potrivite pentru covorul roşu de la Cannes. În acest an, nu va fi modern de apărut la balul de absolvire, purtând o rochie lungă până în pământ. Singura excepţie este rochia largă de tip bandeau, despre care se va discuta mai jos.

Cel mai popular stil este rochia-cutie. El are mai multe variante – începând cu pliuri arhitecturale şi terminând cu ornamente cu linii geometrice. Asimetria îşi continuă plimbarea triumfală pe podium. Cu toate acestea, tivul asimetric a cedat locul mânecilor cu "diferite" croiuri.Decorul este divers - dantele, funde, aplicaţii voluminoase, ornamentarea liniei decolteului cu pietre, mărgele, paiete. De asemenea, sunt binevenite centuri strălucitoare, contrastante..În acest sezon se acordă preferinţă culorilor saturate ale fructelor şi nuanţelor florale luminoase. Nu vă fie teamă să experimentaţi. La dispoziţia dumneavoastră este următoarea diversitate de culori: lămâie, coral, albastrul cerului, mandarin, roz deschis, verde, smarald, perla ...

 

Ţinuta la balul de absolvire 2011

Minimalism

Reţinerea este unul dintre indicatorii maturităţii, prin urmare, o doamnă adevărată poate alege o rochie de bal cu croială simplă, dar care accentuează perfect silueta. Minimalismul este unul dintre cele mai moderne tendinţe în această primăvară. Imaginea generală trebuie să fie elaborată în mod minuţios: make-up fin, coafura elegantă, şi pantofi rafinaţi.

 

 Lolita

Deci, acum sunt moderne modele scurte, pline de viaţă, care exprimă într-un fel refuzarea de a se despărţi de copilărie. Sunt binevenite modele cu flori, animale, păsări, şi dantele. Unii designeri propun tinerelor să glumească şi vină la balul de absolvire purtând o rochie jucăuşă cu o inima mare pe piept. Cu toate acestea, nu se ştie cum vor aprecia asemenea rochii adolescenţii, care au tendinţa de a demonstra mereu "maturitatea" lor. Prin urmare, propunem să vă opriţi alegerea asupra acelui model de rochie, în care aţi putea pleca la club, cum ar fi o rochie scurtă, cu paiete.Strălucire şi eleganţă

Din timpuri străvechi oamenii erau ademeniţi de sclipirea aurului şi argintului. Puteţi folosi această tendinţă în favoarea proprie şi alege o rochie strălucitoare. Este important să nu amestecaţi aceste două nuanţe metalice, deoarece purtându-le în acelaşi timp veţi da dovadă de prost gust. Prin urmare, la o rochie argintie, trebuie să alegeţi accesoriile de culoarea corespunzătoare.

 

 Mai mult aer şi libertate


Rochiile uşoare, aerate în stil bandeau se vor potrivi ideal tinerelor cu o fire romantică, care apreciază confortul. Modelul scurt al rochiei poate fi decorat uimitor pe linia din jurul gâtului, iar o rochie lungă – poate fi ornamentată cu o dantele ce cad spre poale. Acestea pot ascunde defectele siluetei şi nu restricţionează libera mişcare.

Tinerele care au un caracter mai romantic se vor bucura de modele făcute din sifon şi mătase. Acestea arată grozav combinate cu nişte centuri mari.

Autor: Irina Hibina 

 
КомментарииLoading...

Recomandăm
O nouă aromă La Perla.
Brandul italian ,,La Perla” a atras întotdeauna tinere domnişoare Citește
Istoria tunicii: de la Roma Antică pînă în timpurile noastre
Tunica este o haină universală care arată bine pe un corp de diferite forme și Citește
Săptămâna modei Haute Couture de la Paris toamnă – iarnă 2011-2012
Sezonul prezentărilor de modă a fost deschis de casa de modă Christian Dior. Citește
Rochie pentru balul de absolvire 2011
Rochia de bal pentru seara de absolvire reprezintă prima îmbrăcăminte Citește

Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten