TOTUL

Alain Delon a fost internat în spital cu probleme cardiace


Mi. 4 Aprilie, 2012  | publika

Actorul francez Alain Delon, în vârstă de 76 de ani, a fost internat la Spitalul american din Neuilly, un oraş din apropiere de Paris, anunţă surse din anturajul actorului. Conducerea Spitalului american din Neuilly a refuzat să facă declaraţii în legătură cu acest subiect."Alain Delon se simte foarte bine. Ca orice persoană care se îngrijeşte de sănătatea sa, avea prevăzută o programare la medic", a declarat asistenta actorului, refuzând să comenteze informaţiile postate pe site-ul Purepeople.com, potrivit cărora starul francez ar fi fost internat din cauza unor probleme medicale provocate de o aritmie cardiacă, scrie mediafax.ro.

Născut pe 8 noiembrie 1935 în oraşul Sceaux din apropiere de Paris, Alain Delon este unul dintre cele mai importante nume din cinematografia franceză. Actorul a jucat în peste o sută de filme într-o carieră de peste 50 de ani, iar câteva dintre ele, precum "Rocco şi fraţii săi", "Ghepardul", "Laleaua neagră", "Clanul sicilienilor", sunt considerate capodopere ale celei de-a şaptea arte.

Alain Delon a fost una dintre "gazdele de onoare" ale celei de-a 60-a ediţii a Festivalului de la Cannes (16 - 27 mai), în 2007, după 15 ani de absenţă de pe Croazetă, deşi jurase cu un an în urmă "că nu va mai urca niciodată scările" Palatului festivalurilor din Cannes.

Actorul a participat pentru prima dată la festival cu filmul "Quelle joie de vivre" în regia lui René Clément, în 1961. Au urmat alte şase filme printre care se numără "Eclipsa", în regia lui Michelangelo Antonioni (1962), şi "Ghepardul" de Luchino Visconti (1963), cu un rol pentru care a fost nominalizat la Globul de Aur în 1964.

Alain Delon a câştigat şi un Urs de Aur pentru întreaga carieră, la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin, în anul 1995.

Alain Delon a fost făcut ofiţer al Ordinului Naţional pentru Merit, în 1995, şi cavaler al Legiunii de Onoare, pe 21 Februarie 1991.Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Alain Delon a fost internat în spital cu probleme cardiace
Alain Delon a fost internat în spital cu probleme cardiace
Actorul francez Alain Delon, în vârstă de 76 de ani, a fost internat la Spitalul american din Neuilly, un oraş din apropiere de Paris, anunţă surse din anturajul...
4.04.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten