TOTUL

Mâine, locuitorii Capitalei se vor bucura de vreme frumoasă şi însorită


Mi. 25 Aprilie, 2012  | publika

La noapte vremea se anunţă frumoasă, cu cer variabil şi destul de caldă. Minimele vor fi cuprinse între 8 grade în nord, la Briceni şi Bălţi şi 11 grade în sud, la Comrat şi Cahul.

Mâine vremea se menţine în general frumoasă, dar în nordul ţării vor cădea din nou ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. Vântul nu va mai sufla puternic ci doar slab la moderat, dar în timpul descărcrilor electrice va avea intensificări. Maximele se menţin ridicate. În nord vor fi 21 de grade la Briceni şi Soroca şi 22 de grade la Bălţi. În centru sunt prognozate 24 de grade la Orhei şi 25 la Dubăsari, iar în sud vor fi câte 24 de grade la Leova, Comrat şi Cahul.

În România va mai ploua doar în jumătatea de vest a ţării, la Constanţa, Bucureşti, Galaţi, dar şi la Braşov. În aceste oraşe maximele vor atinge valori de 20, 22 şi respectiv 18 grade Celsius. La Iaşi vremea se anunţă frumoasă, cu cer variabil, iar termometrele vor indica 23 de grade. Aceeaşi maximă este aşteptată la Timişoara, iar la Oradea, Sibiu şi Cluj va fi cu un grad mai puţin. Cel mai cald va fi la Craiova, unde se vor înregistra 25 de grade condiţionate de un cer mai mult senin.

Pe continent soare va fi din nou în Peninsula Iberică, dar şi în centru, la Praga. Dacă la Madrid se vor înregistra 20 de grade, la Praga vor fi doar 17. 17 grade sunt prognozate şi la Roma. dar condiţionate de un cer acoperit de nori. Mai răcoare va fi în vest şi nord, cu 12 grade la Londra, 14 la Paris şi 13 grade la Oslo. În aceste capitale vremea se anunţă mohorâtă şi ploioasă. Va ploua şi în est, la Moscova şi Kiev, unde termometrle vor indica 20 şi respectiv 22 de grade.Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Mâine, locuitorii Capitalei se vor bucura de vreme frumoasă şi însorită
Mâine, locuitorii Capitalei se vor bucura de vreme frumoasă şi însorită
La noapte vremea se anunţă frumoasă, cu cer variabil şi destul de caldă. Minimele vor fi cuprinse între 8 grade în nord, la Briceni şi Bălţi şi 11 grade în sud,...
25.04.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten