TOTUL

HOT mama! Însărcinată în 8 luni, îngerașul Victoria's Secret a pozat goală


Mi. 25 Aprilie, 2012  | unimedia

Însărcinată în 8 luni, Alessandra Ambrosio continuă să câștige bani frumoși, chiar dacă, momentan, nu mai are măsurile 90-60-90.

Recent, îngerașul Victoria's Secret a renunțat la haine și a pozat nud, pentru o companie braziliană de bijuterii - Vivara. Mândră de modul în care arată dezbrăcată, însărcinată, Alessandra a postat imaginea pe contul personal de Facebook și, cum era de așteptat, fotografia a fost primită cu brațele deschise de fanii modelului, care au dat mii de like-uri.
 

Fotomodelul brazilian va deveni mamă de băiat, luna  viitoare. Acesta este cel de-al doilea copil al Alessandrei şi al logodnicului acesteia, omul de afaceri Jamie Mazur. Cei doi mai au o fetiţă în vârstă de 3 ani, Anja.

Alessandra Ambrosio, în vârstă de 31 de ani, s-a situat pe locul al cincilea în topul celor mai bogate manechine din lume, realizat de publicaţia Forbes, după ce a obţinut în ultimul an venituri de 5 de milioane de dolari.Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
HOT mama! Însărcinată în 8 luni, îngerașul Victoria's Secret  a pozat goală
HOT mama! Însărcinată în 8 luni, îngerașul Victoria's Secret a pozat goală
Însărcinată în 8 luni, Alessandra Ambrosio continuă să câștige bani frumoși, chiar dacă, momentan, nu mai are măsurile 90-60-90. Recent, îngerașul...
25.04.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten