TOTUL

(foto) FlashMob în fața salonului KIA: Acesta este spațiu public!


Mi. 25 Aprilie, 2012  | unimedia

Mai mulți tineri au organizat azi dimineață un flashmob în fața salonului auto KIA din sectorul Botanica al Capitalei. Prin aceasta modalitate, aceștia și-au exprimat nemulțumirea față de comportamentul angajaților instituției în cazul incidentului de săptămâna trecută. „Ne manifestăm atitudinea față de acel caz. Aici este spațiu public”, spun tinerii. 

Participanții la FlashMob au blocat cu mașini parcarea din fața KIA și au lăsat urmatoarele mesaje: „Spațiu public”
 

UNIMEDIA amintește că postul TVC21 a difuzat imagini video cu un incident din fața sediului salonului auto KIA din Chișinău. Personalul salonului auto și-a bătut joc în mod deschis de un șofer, dar și de un reprezentant al poliției. Agenții rutieri veniți la fața locului, în loc să-l ajute pe ofițerul Țentiu, l-au umilit. După publicarea știrii pe UNIMEDIA, internauții au pornit o campanie pe Internet. Aceștia trimit zeci de mesaje către KIA Motors prin intermediul Facebook în care notifică compania despre comportamentul lipsit de respect manifestat de angajații dealerului din Moldova. 

Valeriu Poiată, activist PLDM și reprezentant al conducerii salonului auto KIA, primar al or. Sângera, și-a cerut astăzi scuze prin intermediul unei declarații de presă. 

Arhitectul-șef adjunct al Capitalei, Radu Blaj, a declarat ieri că parcarea din fața salonului auto KIA este un spațiu public - aceasta nu reprezintă proprietate privată. 

 

 

 
Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
(foto) FlashMob în fața salonului KIA: Acesta este spațiu public!
(foto) FlashMob în fața salonului KIA: Acesta este spațiu public!
Mai mulți tineri au organizat azi dimineață un flashmob în fața salonului auto KIA din sectorul Botanica al Capitalei. Prin aceasta modalitate, aceștia și-au exprimat...
25.04.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten