TOTUL

Poiată și-a cerut scuze de la colegii din PLDM. Streleț: Să fie de învățătură!


Mi. 25 Aprilie, 2012  | unimedia

Primarul orașului Sângera, Valeriu Poiată, și-a cerut scuze și de la colegii săi din PLDM după incidentul din fața salonului auto KIA. Președintele fracțiunii parlamentare a liberal-democraților a declarat azi că formațiunea va lua o decizie finală pe acest caz după elucidarea tuturor circumstanțelor. 

„Colegul nostru de partid, dl Poiată, primarul de Sângera, și-a prezentat scuzele de rigoare și a declarat disponibilitatea de a coopera cu organele de anchetă pentru elucidarea acestui regretabil episod. Aseară la ședința biroului permanent a fost discutat în prealabil acest subiect. O decizie va fi adoptată după elucidarea tuturor circumstanțelor cazului. Sperăm foarte mult că asemenea episoade să fie de învățătură pentru alți colegi de-ai noștri”, a conchis Streleț.

UNIMEDIA amintește că postul TVC21 a difuzat imagini video cu un incident din fața sediului salonului auto KIA din Chișinău. Personalul salonului auto și-a bătut joc în mod deschis de un șofer, dar și de un reprezentant al poliției. Agenții rutieri veniți la fața locului, în loc să-l ajute pe ofițerul Țentiu, l-au umilit. După publicarea știrii pe UNIMEDIA, internauții au pornit o campanie pe Internet. Aceștia trimit zeci de mesaje către KIA Motors prin intermediul Facebook în care notifică compania despre comportamentul lipsit de respect manifestat de angajații dealerului din Moldova. 

Valeriu Poiată, activist PLDM și reprezentant al conducerii salonului auto KIA, primar al or. Sângera, și-a cerut astăzi scuze prin intermediul unei declarații de presă. 

Arhitectul-șef adjunct al Capitalei, Radu Blaj, a declarat ieri că parcarea din fața salonului auto KIA este un spațiu public - aceasta nu reprezintă proprietate privată. Mai mulți tineri au organizat azi dimineață un flashmob în fața salonului auto KIA din sectorul Botanica al Capitalei. Prin aceasta modalitate, aceștia și-au exprimat nemulțumirea față de comportamentul angajaților instituției în cazul incidentului de săptămâna trecută. Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Poiată și-a cerut scuze de la colegii din PLDM. Streleț: Să fie de învățătură!
Poiată și-a cerut scuze de la colegii din PLDM. Streleț: Să fie de învățătură!
Primarul orașului Sângera, Valeriu Poiată, și-a cerut scuze și de la colegii săi din PLDM după incidentul din fața salonului auto KIA. Președintele fracțiunii...
25.04.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten