TOTUL

Moldova are nevoie de medalia "Om normal"


Joi. 26 Aprilie, 2012  | publika

Într-o ţară ca Republica Moldova, în care lucrurile merg anapoda ar trebui să fie instituită o medalie pentru meritele deosebite de a fi om normal. Cel puţin aşa consideră Alina Ţurcanu, redactor-şef la „Adevărul“ Moldova.

În acest context, Ţurcanu spune că, este bine că sectoristul Alexandru Ţentiu, care a  fost ironizat de colegii săi atunci când le-a solicitat ajutor după ce a fost lovit de o maşină a fost încurajat. "De asemenea e bine că "deştepţii" de la firma auto care l-au obstrucţionat şi l-au sfidat s-au ales cu dosare, iar cei trei "şmecheri" cu epoleţi care şi-au bătut joc de sectorist, în loc să-l ajute, au fost zburaţi din funcţii. Doar că ordinea măsurilor întreprinse ar fi trebuit să fie inversă. Or, a-ţi face bine treaba la locul de muncă sau a-i sancţiona pe cei care încalcă legea n-ar trebui să fie ceva ieşit din comun", a declarat aceasta.

Amintim că săptămâna trecută, un poliţist de sector a fost lovit cu maşina de un şofer în timp ce îşi făcea meseria. Chemaţi la faţa locului pentru a-l ajuta, colegii acestuia au făcut glume pe seama lui. În acest sens, premierul Vlad Filat a cerut ministrului de Interne, prezent la întrevedere, ca poliţistul să fie menţionat pentru serviciu impecabil. Totodată,  a cerut să fie sancţionaţi toţi cei care au încălcat legea, inclusiv pe poliţiştii care nu au oferit suportul necesar colegului lor.

 

 

 

 Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Moldova are nevoie de medalia
Moldova are nevoie de medalia "Om normal"
Într-o ţară ca Republica Moldova, în care lucrurile merg anapoda ar trebui să fie instituită o medalie pentru meritele deosebite de a fi om normal. Cel puţin aşa...
26.04.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten