TOTUL

Filat: Fiecare să îşi vadă de munca sa


Ma. 1 Mai, 2012  | publika

"Este important ca fiecare la locul de muncă să-şi facă meseria cât mai bine. Când vorbesc despre oamenii muncii îi am în vedere pe toţi cetăţenii Republicii Moldova. Vorbesc şi de cei care muncesc la câmp, şi de cei care sunt implicaţi în educarea copiilor noştri sau în alte domenii. E vorba de toţi acei oameni care fac totul ca lucrurile să se mişte".

Declaraţiile au fost făcute de premierul Vlad Filat, astăzi, la mitingul organizat de Sindicate cu ocazia Zilei Internaţionale a Muncii în Piaţa Marii Adunări Naţionale.

Şeful Executivului a mai spus că este necesar ca fiecare din noi să pună umărul la dezvoltarea Republicii Moldova.

Interesul pentru Piaţa Marii Adunări Naţionale a fost astăzi mare. Scandalul pentru această locaţie a pornit după ce sindicatele şi câteva partide au decis să organizeze pe 1 Mai diverse manifestaţii. După mai multe încercări de-ale comuniştilor de a convinge Primăria că ei sunt cei care au dreptul să organizeze manifestaţii în această zi, funcţionarii le-au oferit acest drept reprezentanţilor PLDM. 

Potrivit oficialilor municipali, liberal-democraţii au informat primii despre faptul că vor să organizeze manifestaţii. În cele din urmă, formaţiunea a cedat acest drept Sindicatelor, care au manifestat în Piaţa Marii Adunări Naţionale.Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Filat: Fiecare să îşi vadă de munca sa
Filat: Fiecare să îşi vadă de munca sa
"Este important ca fiecare la locul de muncă să-şi facă meseria cât mai bine. Când vorbesc despre oamenii muncii îi am în vedere pe toţi cetăţenii...
1.05.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten