TOTUL

Editorii revistei „Vogue” susţin modelele cu aspect „sănătos”


Vin. 4 Mai, 2012  | noi

19 editori ai fashion revistei „Vogue” din diferite ţări au convenit să lucreze exclusiv cu modele „cu aspect exterior sănătos”, sperînd astfel să-şi aducă aportul la combaterea bulimiei şi anorexiei în rîndurile reprezentantelor acestei profesii.

„Cei din revista "Vogue” sînt convinşi că o sănătate bună e frumoasă. De acum înainte, nu vom mai lucra cu modele sub 16 ani sau cu cele care au fost diagnosticate cu dereglări legate de alimentaţie”, a subliniat preşedintele Consiliului de Administraţie a media holdingului „Condé Nast”, căruia îi aparţine „Vogue”, Joathan Newhouse, în rezoluţia adoptată în cadrul şedinţei Consiliului.

De cum înainte, colaboratorii serviciului de selectare a modelelor vor fi obligaţi să verifice actele manechinelor înainte de şedinţele foto.

Ex-top modelul Sara Ziff a declarat pentru presă că această revoluţie reprezintă o mare avansare pentru „Vogue”, dat fiind că pînă acum revista mereu a lucrat cu modele minore.

În 2009, preşedinta versiunii britanice a revistei „Vogue” a criticat casele de modă pentru că acestea trimit publicaţiilor de profil haine de mărimi prea mici pentru majoritatea modelelor.

Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Editorii revistei „Vogue” susţin modelele cu aspect „sănătos”
Editorii revistei „Vogue” susţin modelele cu aspect „sănătos”
19 editori ai fashion revistei „Vogue” din diferite ţări au convenit să lucreze exclusiv cu modele „cu aspect exterior sănătos”, sperînd astfel să-şi...
4.05.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten