TOTUL

11 persoane rămân spitalizate, în urma accidentului de ieri de la Dănceni


Sîm. 2 Iunie, 2012  | publika

11 persoane rămân, în continuare spitalizate, în urma accidentului, de ieri, de la Dănceni. Potrivit directorului Spitalului de Urgenţă, Gheorghe Ciobanu, doi dintre pacineţi sunt în stare critică. Aceştia au fost supuşi intervenţiilor chirurgicale. Majoritatea celor spitalizaţi, au suferit, în urma accidentului, fracturi şi comoţii cranio-cerebrale.

În total, în urma accidentului de ieri, Spitalul de Urgenţă a înregistrat 13 adresări.

"În prezent, avem pacienţi spitalizaţi, ai căror rude nu s-au adresat după informaţii", a declarat directorul Spitalului de Urgenţă, Gheorghe Ciobanu. Potrivit acestuia, rudele victimelor pot obţine informaţii la două numere de telefoane: 250 722, medicul coordonator al serviciului de urgenţă, şi 250 817, telefonul departamentului de urgenţă.

Amintim că ieri lângă lacul de la Dănceni, Ialoveni, s-a produs un accident rutier de proporţii. Un microbuz plin cu pasageri a fost lovit de o autocisternă. Microbuzul de pe ruta 127, care a fost închiriat la comandă, se întorcea de la o înmormântare.

 În urma impactului 3 persoane, printre care un copil de 12 ani au decedat pe loc. O altă persoană a murit în Secţia Reanimare a Spitalului de Urgenţă. Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
11 persoane rămân spitalizate, în urma accidentului de ieri de la Dănceni
11 persoane rămân spitalizate, în urma accidentului de ieri de la Dănceni
11 persoane rămân, în continuare spitalizate, în urma accidentului, de ieri, de la Dănceni. Potrivit directorului Spitalului de Urgenţă, Gheorghe Ciobanu, doi...
2.06.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten