TOTUL

Doi minori din Dondușeni, suspectați că au omorât o femeie


Joi. 7 Iunie, 2012  | unimedia

Poliţiştii din Donduşeni au reţinut ieri, 6 iunie, doi minori, suspectaţi de comiterea unui omor. Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, miercuri, oamenii legii a fost alertați că în apropierea unui magazin a fost depistat cadavrul unei femei.

Ulterior, s-a stabilit că femeia, în vâsrtă de 60 de ani, era angajată în calitate de paznic al acelui magazin. Totodată, poliţiştii au depistat pe cadavrul victimei semne de moarte violentă, iar pe capul corpului neînsufleţit au fost identificate câteva plăgi. 


În urma măsurilor operative de investigaţie, oamenii legii au reținut doi tineri, unul în vârstă de 17 ani, locuitor al satului Târnova, r. Donduşeni, şi celălalt în vârstă de 16 ani, locuitor al satului Drochia r. Drochia.

Suspecții ar fi pătruns în magazin, unde lucra femeia, prin oberlihtul geamului și au sustras bunuri materiale, valoarea cărora urmează a fi stabilită.

Pe acest caz a fost iniţiată o cauză penală - „Omor intenţionat”. Dacă suspecții vo fi găsiți vinovați, ei riscă privaţiune de libertate de la 12 la 20 de ani, sau detenţie pe viaţă.
Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Doi minori din Dondușeni, suspectați că au omorât o femeie
Doi minori din Dondușeni, suspectați că au omorât o femeie
Poliţiştii din Donduşeni au reţinut ieri, 6 iunie, doi minori, suspectaţi de comiterea unui omor. Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, miercuri, oamenii legii a fost alertați...
7.06.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten