TOTUL

(foto) Euro 2012: Cele mai frumoase partenere ale fotbaliștilor de la Campionatul European de ...


Dum. 10 Iunie, 2012  | b1

Euro 2012 va fi şi turneul soţiilor şi iubitelor de fotbalişti. Ele au devenit deja un magnet pentru spectatori, dar mai ales pentru paparazzi. Toată lumea este cu ochii pe Sara Carbonero, viitoarea soţie a portarului spaniol Iker Casillas sau pe superba Sylvie van der Vaart, nevasta  mijlocaşului olandez Rafael van der Vaart.

Sara Carbonero, iubita portarului de la Real Madrid Iker Casillas, este deja un star în mass-media. Reporter sportiv la Mediaset, ea a fost votată de public drept cea mai sexy reprezentantă a sexului frumos din televiziune. Cei doi se vor căsători după turneul final.


Foto: footballwags.blogspot.com

La rândul ei, Sylvie van der Vaart se situează în topul frumuseţilor din Ţara Lalelor încă din 2003 când a fost aleasă Miss Olanda. De când Rafael van der Vaart joacă în Anglia pentru Tottenham cei doi sunt comparaţi cu Victoria şi David Beckham.


Foto: fanpop.com

Cehia se mândreşte cu Alena Seredova, iubita portarului italian de la Juventus, Gianluigi Buffon. Alena şi-a reprezentat ţara la Miss World 1998 unde a ocupat locul patru. 


Foto: wallpapers-bollywood-videos.blogspot.com

Cea mai frumoasă reprezentantă a Anglei este Alex Curran, soţia mijlocaşului de la Liverpool, Stephen Gerrard. Cei doi s-au căsătorit în 2007, după o relaţie de aproape 6 ani. 


Foto: guardian.co.uk

Ţara gazdă, Polonia, atrage atenţia prin Anna, soţia atacantului de la Borussia Dortmundt, Robert Lewandowski. Cei doi s-au cunoscut în timpul şcoalii şi au rămas împreună până astăzi. 

Foto: fanpix.net
 


Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
(foto) Euro 2012: Cele mai frumoase partenere ale fotbaliștilor de la Campionatul European de ...
(foto) Euro 2012: Cele mai frumoase partenere ale fotbaliștilor de la Campionatul European de ...
Euro 2012 va fi şi turneul soţiilor şi iubitelor de fotbalişti. Ele au devenit deja un magnet pentru spectatori, dar mai ales pentru paparazzi. Toată lumea este cu ochii pe Sara...
10.06.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten