TOTUL

Trei preşedinţi ai Centrelor de Bacalaureat au fost demişi


Lu. 11 Iunie, 2012  | noi

Trei Preşedinţi ai Centrelor de Bacalaureat şi un preşedinte al Comisiei Raionale de Examene au fost demişi din funcţie. Decizia a fost luată în cadrul unei şedinţe cu responsabilii de organizarea şi desfăşurarea sesiunii de examene 2012, convocată de ministrul Educaţiei, Mihail Şleahtiţchi, care este şi preşedintele Comisiei Naţionale de Examene.

Potrivit ministrului, din funcţii au fost demişi: preşedintele Centrului de Bacalaureat „LT „Vasile Lupu” din municipiul Chişinău, a Centrului de Bacalaureat „LT „Traian” din municipiul Chişinău şi preşedintele Centrului de Bacalaureat „LT „Pan Halippa” din Edineţ. De asemenea, a fost eliberat din funcţie şi preşedintele Comisiei Raionale de Examene din Sîngerei.

Toate demisiile s-au produs în urma constatării abaterilor grave de la Metodologia de organizare şi desfăşurare a examenelor de absolvire a treptelor de şcolaritate, sesiunea 2012.

De menţionat că, pe 8 iunie, în timpul susţinerii bacalaureatului au fost reţinuţi 15 profesori, suspectaţi că ar fi ajutat elevii la examen.
Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Trei preşedinţi ai Centrelor de Bacalaureat au fost demişi
Trei preşedinţi ai Centrelor de Bacalaureat au fost demişi
Trei Preşedinţi ai Centrelor de Bacalaureat şi un preşedinte al Comisiei Raionale de Examene au fost demişi din funcţie. Decizia a fost luată în cadrul unei şedinţe cu...
11.06.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten